Visszafogott nyári smink egy csipetnyi színnel

A nyár folyamán egymást érik az izgalmas események, ahol a kirívó és bohém smink nyer teret. Mégis sokszor sokkal többet ér egy visszafogott és kényelmes smink, amelyet ebben a forróságban is bátran viselhetünk. Szabó Doris, az AVON sminkmestere ezúttal egy visszafogott sminket álmodott meg egy csipetnyi színnel fűszerezve, amely tökéletes választás lehet a nyári hétköznapokra.
Első lépésként, kezdjünk az alapozó felvitelével. Ebben a melegben célszerű olyan alapozót választanunk, amely extra tartóssággal bír. Ehhez használjuk, az Avon Extratartós folyékony alapozóját, amely nemcsak egésznapos tartást biztosít, de még UV védelmet is nyújt bőrünkenk. Az alapozót érdemes sminkecset segítségével, körkörös mozdulatokkal felvinni, hiszen így sokkal egyszerűbb az eldolgozása. Amennyiben sminkszivacsot használunk, a legjobb, ha ütögetve egyengetjük el az orcánkon a természetes hatás érdekében. Második lépésként alkalmazzunk korrektort. Először a szemünk alá háromszög formában vigyük fel, ezt követően pedig az állunkra és a problémás részekre is oszlassunk el egy keveset. Ehhez használjuk, a mark. matt hatású folyékony korrektort, ami folyékony állagának köszönhetően egyszerűen eldolgozható. Mindezt fixáljuk az Avon True púdergyöngyök segítségével, amely három különböző tónusú gyöngy összekeveréséből, természetes és matt hatást biztosít arcunk egész felületének. Ha ezzel is megvagyunk, az Avon True arcpirosító Warm Flush árnyalatát vigyük fel egy pirosító ecset segítségével arccsontunkra, hogy élettel teli és ragyogó hatást kölcsönözzünk az orcánknak.
Mielőtt rátérnénk szemsminkünk elkészítésére, formázzuk szemöldökünket a mark. szemöldökformázó készlettel. Ezután használjuk a mark. Epic Intenzív szemhéjpalettát, abból is az Island Vibes barackos árnyalatát. Ezt óvatosan egyengessük el akár az applikátor segítségével, vagy ujjbegyünkkel az egész szemhéjunkon. Az izgalmas hatás kedvéért a mark. gél állagú szemceruza Tropic Teal árnyalatával húzzuk ki az alsó szemhéjunkat, majd finoman satírozzuk el azt. Szemsminkünk befejezéseképpen, használjuk az Avon Supershock Max szempillaspirál vízálló fekete árnyalatát, amely ellenállhatatlanul dús hatást és igéző tekintetet kölcsönöz. Végezetül ajkainkra az Avon True matt hatású ajakrúzs Peach Flatters árnyalatát vigyük fel, amely plusz finomsággal és üdeséggel teszi teljessé nyári sminkünket.