Újranyit a Rex Alapítvány nagysikerű macskakávézója

Február 17-én, a macskák világnapján újranyit a Rex Alapítvány Jótékonysági Macskakávézója, ahol egy finom süti és kávé mellett kedves, bújós és játékos cicákkal ismerkedhetünk. A rendezvény nem titkolt célja, hogy az alkalmi kávézásból életre szóló barátságok szülessenek, vagyis gazdára találjanak az alapítvány négylábú védencei. Tavaly e rendezvény kapcsán 4 cicát és ráadásként egy kutyát fogadtak örökbe, akiről máig sem tudható, hogyan keveredett egy macskakávézóba… 🙂 (Természetesen sehogy, őt az átmeneti menedékén találta meg az álomgazdi.)
A szerencsések közt volt Emma, a majdnem teljesen vak cica, akinek a rendezvény nélkül nem sok esélye lett volna arra, hogy érdeklődjenek iránta. A háromlábú Tri cicus is új otthonba került, úgyhogy ők és gazdáik már tudják az évezredes titkot: valójában minden macska tökéletes.
A Rex Alapítvány reméli, hogy idén is minél több cica talál kétlábú játszótársat. Az igazi kávézó-élményről a Vasmacska KávéZoo gondoskodik, a bevételeket a Rex Állatszigeten lakó cicák ellátására fordítják.
Időpont: 2018. február 17, 10.00-16.00
Helyszín: Rex Állatsziget (1048 Budapest, Óceánárok utca 33.)
További információ a Facebook eseményben.