Újabb low-profile hűtőt mutatott be a TT

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

A Thermaltake bejelentette az új Engine 17 1U alacsony kialakítású processzor hűtőt
A legfejlettebb léghűtéses megoldás kis méretű rendszerekhez

A Thermaltake bemutatta a régóta várt Engine 17 1U alacsony profilú CPU hűtőt, a legújabb PC hűtési innovációt az Intel LGA 1150/1151/1155/1156 foglalatú processzorhoz. Az Engine 17 kiváló egyensúlyt biztosít a teljesítmény, a méret és a hangterhelés között, az alacsony profilú kialakítás mellett a legfejlettebb hőelvezető technológiával. A hagyományos CPU hűtési megoldásokkal ellentétben az Engine 17 mindössze 17 mm magasságú, kompakt méretű, 60 mm-es PWM ventilátorral rendelkezik, lehetővé téve a kis méretű rendszerekbe történő integrálást. Az egyedülálló fém (alumíniumötvözet) ventilátorszerkezet a réz testtel garantálja a rendkívül csendes, de hatékony működést. Az Engine 17 új szabványt teremt a processzorhűtés terén, mely kizárólag a Thermaltaketől érhető el.

A Thermaltake Engine 17 1U alacsony profilú CPU hűtője már megvásárolható. A termék elérhetősége és ára országonként és régiónként eltérő lehet, további információkért forduljon a helyi Thermaltake kereskedelmi képviselőhöz.

A Thermaltake Engine 17 1U Low-Profile CPU hűtővel kapcsolatos tovább részletekért látogasd meg az alábbi linket:
http://www.thermaltake.com/Cooler/Air_Cooler_/Others/C_00003213/Engine_17/design.htm

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .