Újabb ízelítő érkezett a The Lemon Twigs közeledő albumáról

The Lemon Twigs bohém duója újabb ízelítőt adott 2020. augusztus 21-én érkező új lemezükből, a “Songs For The General Public”-ból. A július végén debütált “No One Holds You (Closer Than The One You Haven’t Met)” a korong negyedik beharangozó dala. A háromperces szerzemény a sikertelen kapcsolatok és romantikus fantáziák témáját boncolgatja. “Senki sem hasonlítható ahhoz, mint akit a fejedben elképzeltél” – áll a dalszövegben.

Az új track a “Live In Favor Of Tomorrow“-t, a “Moon“-t és a “The One” című dalokat követi a sorban. A közeledő nagylemezt a D’Addario tesók írták és teljes egészében szalagra rögzítették Long Island-i otthonuk stúdiójában, a Los Angeles-i Sonora Studios-ban, illetve a legendás New York-i Electric Lady-ben.

A tehetséges és vagány duó első albuma 2016-ban jelent meg “Do Hollywood” címen és többek között Elton JohnQuestlove és Jack Antonoff szeretetét is kivívta. Ezt követte 2018-ban a “Go To School” ambiciózus, 15 dalt tartalmazó coming-of-age opusza, mely megerősítette a banda hírnevét merész koncepcióik köré felépített grandiózus muzsikájukról.

A 12 dalos új album a digitális formátum mellett CD-n, limitált számú áttetsző piros és standard fekete vinylen is megjelenik majd. Az első 200 ember pedig, aki a 4AD kiadó online boltjában rendeli elő a kiadványokat, egy, a testvérek által aláírt, limitált kiadású nyomatot kap majd.

HALLGASD MEG AZ ÚJ DALT »