Új taggal bővült a Panasonic digitális vezeték nélküli telefonkínálata

Kimagasló teljesítménnyel és kisegítő funkciókkal rendelkező, felhasználóbarát, digitális vezeték nélküli telefont mutatott be a Panasonic

 

Új taggal bővült a Panasonic digitális vezeték nélküli telefonkínálata (DECT). A KX-TGE510 számtalan funkciót tartalmaz, amelyek előnyösek lehetnek azoknak a felhasználóknak, akik nagyobb hangerőt és nyomógombokat, könnyen olvasható kijelzőt, valamint a legfontosabb kontaktok automatikus kapcsolását igénylik. A készülék páratlan hangminőséggel és kompakt méretekkel rendelkezik, így bármilyen otthonban ideálisan használható.

 

Kitűnő hangminőség és nagyobb hangerő

A KX-TGE510 modell rendkívül tiszta hangzást biztosít, és a felhasználók a hagyományos Panasonic DECT telefonoknál akár négyszer hangosabbra is növelhetik a hangerőt a készülék oldalán található hangerőnövelő gombbal, a hívás megszakítása nélkül.

 

Könnyen olvasható kijelző és nyomógomb

A KX-TGE510 1,8 hüvelyk (4,6 cm) átmérőjű, fehér háttérvilágítású kijelzőjén könnyen olvashatók a számok, valamint a nagy méretű nyomógombok nagy karakterei és a lenyomott billentyű beszédhangos visszaigazolása egyszerű használatot tesznek lehetővé.

 

Az új modellen egy okos csengőhang funkció is található, amely zajosabb környezetben automatikusan megnöveli a csengés hangerejét, hogy minden bejövő hívás hallható legyen. Ráadásul a KX-TGE510 egy nagy csengésjelzővel is rendelkezik, hogy a nehezebben halló felhasználók vizuális jelzést is kapjanak a hívásokról.

 

Minden helyzetben megbízható és strapabíró

Vészhelyzet esetén a felhasználó a vészhívó gomb nyomva tartásával automatikusan felhívhatja a korábban beállított vészhelyzeti kontaktot. Akár négy kontakt is beállítható, és ha egy kontakt nem elérhető, akkor a készülék automatikusan hívja a soron következőt. Abban a nagyon ritka esetben, amikor a négy kontakt közül egy sem elérhető, a telefon újrakezdi a hívást az elsőként megadott személlyel, és négyszer végig hívja a négy kontaktot, így végül nagyobb eséllyel lesz elérhető az egyikük.

 

A készülék megfelel a katonai szabványú (MIL-STD-810G, 516.6) ejtés- és ütéspróbának is, így még az 1,2 méterről történő leejtés is csak minimális sérülést okozhat a telefonnak.

 

Praktikus funkciók

A KX-TGE510 készülék számos további funkciót is tartogat:

  • Külön gomb a kellemetlen hívások blokkolására
  • Eco Plus üzemmód – egy gombnyomással leállíthatja a rádióhullámok közvetítését készenléti üzemmódban
  • HAC támogatás (hallókészülékkel kompatibilis az ETS 300 381 szabványnak megfelelően)
  • Kétirányú kihangosító a kézibeszélőn
  • 150 bejegyzéses telefonkönyv
  • Akár 17,5 órás beszélgetési idő
  • Akár 330 óra készenléti idő