Új, rack-be szerelhető modellek az Eaton 5SC UPS termékcsaládjában

Az Eaton új készülékekkel bővítette vonali-interaktív UPS termékválasztékát, ezzel is segítve az IT szakembereket a legmegbízhatóbb áramellátási megoldás megtalálásában a kisvállalati szerverek számára. Az 5SC sorozat új Rack és Rack/Tower (RT) modelljei a már ismert Tower modelleket kiegészítve lehetővé teszik, hogy a termékcsalád minden felmerülő igényt lefedjen az 500 VA és 3 kVA közötti teljesítménytartományban. A kompakt készülékek, megbízható és megfizethető megoldást nyújtanak a biztonságos üzemeltetés érdekében az informatikai és ipari alkalmazások széles körében, mint például szerverek, hálózati- és tároló-eszközök, illetve banktechnikai berendezések.

Világszerte rengeteg olyan létesítmény létezik, ahol a helyszűke miatt nagy kihívást jelent szünetmentes tápegységet elhelyezni a megbízható áramellátás biztosítására. E probléma orvoslására fejlesztette ki az Eaton az 5SC sorozatát, amely még a legkisebb szekrényekkel is kompatibilis: a Rack 1000/1500 modellek akár 500 mm-es szekrényekbe is optimálisan beilleszthetők. A kompakt toronymodellek jól használhatók integrált megoldásokhoz is, például jegykiadó és egyéb automatákhoz, vagy ATM-ekhez, ahol a megbízható áramellátás kulcsfontosságú a folyamatban lévő tranzakció biztonságos befejezése érdekében. Stephane Lacroix, az Eaton termékmenedzsere elmondta: „az új sorozat tagjai megfelelnek a CE és a CTUV-US tanúsítványoknak, így megkönnyítik a globális telepítéseket a gépgyártó partnerek és az integrátorok számára “.

Az 5SC sorozat tagjai úgy lettek megtervezve, hogy egyszerűen kezelhetők és felügyelhetők legyenek. Minden modell rendelkezik LCD kezelőfelülettel, amely kijelzi a szünetmentes tápegység valós idejű állapotával, a terheléssel és az akkumulátor töltöttségi szintjével kapcsolatos információkat és számos más beállítható paramétert. A tiszta szinuszos kimenet kompatibilitást biztosít a mai legérzékenyebb informatikai eszközökkel, és az állítható bemeneti hullámforma érzékenységének köszönhetően a szünetmentes tápegység speciális környezetekben is alkalmazható.

Minden modell rendelkezik USB és soros porttal, amelyek lehetővé teszik az összes fontosabb operációs rendszerhez való automatikus integrációt. Ezen felül a Rack és az RT modellek (ahol az UPS állványra szerelhető, vagy önálló eszközként is használható) rendelkeznek egy opcionális bővítőhellyel a hálózati menedzsment, vagy a soros/relé kártya befogadására a magasabb szintű kommunikáció érdekében. Ez a bővítőhely teszi lehetővé a Rack és az RT modellek kompatibilitását az összes Eaton hálózati menedzsment megoldással, valamint a vezető virtuális környezetekkel: VMware, RedHat, Citrix és HyperV.

A költségek minimalizálása és a termék élettartamának optimalizálása érdekében az 5SC sorozat az Eaton szabadalmaztatott ABM technológiáját alkalmazza, amellyel az akkumulátor élettartama akár 50%-kal meghosszabbítható, az által, hogy csak szükség esetén kapcsolja be az akkumulátor újratöltését.

Ha többet szeretne megtudni az 5SC sorozatról, kérjük látogasson el a www.eaton.eu/5SC weboldalra.

Az Eaton energiaminőségi megoldásairól a www.eaton.hu oldalon olvashat. A vállalatunkkal kapcsolatos legújabb hírekért kövesse @ETN_EMEA nevű Twitter-fiókunkat, vagy keresse az Eaton céges oldalát a LinkedInen.

Néhány szó az Eaton vállalatról

Az Eaton vállalat villamosipari ágazata globális vezető szerepet tölt be és szakértői tapasztalattal rendelkezik az energiaelosztás, az áramkörök védelme, a szünetmentes energiaellátás, a vezérlés és automatizálás, a világítástechnika, a strukturális megoldások és a csatlakozástechnika, a szélsőséges és veszélyes környezetekhez nyújtott megoldásokban és a mérnöki szolgáltatásokban. Komplett termékportfóliójának köszönhetően az Eaton mindig képes megoldásokat kínálni napjaink legnehezebb villamosenergia-gazdálkodási kihívásaira.

Az Eaton egy energiagazdálkodással foglalkozó társaság, amelynek 2016-os árbevétele elérte a 19,7 milliárd amerikai dollárt. Energiahatékony megoldásainkkal ügyfeleink eredményesebben, biztonságosabban és fenntarthatóbb módon oldhatják meg elektromos, hidraulikus és mechanikus energetikai feladataikat. Az Eaton elkötelezte magát az életminőség és a környezet jobbá tétele mellett energiagazdálkodási technológiák és szolgáltatások segítségével. Az Eaton körülbelül 95 000 munkatársat alkalmaz, és több mint 175 országban értékesíti termékeit az ügyfeleknek. További információkért látogasson el az www.eaton.eu webhelyre.