Töltődj fel, akár a sztárok!

Lassan vége a nyárnak, használd ki az utolsó napokat a feltöltődésre! Relaxálj, szánj időt magadra és élvezd ki a nyári nap sugarait! Egy utolsó csobbanás, egy miniszabi, kirándulás a természetben vagy egy közös grillezés energiát adhat az év hátralevő részére. Fogadd meg az Arena tippjeit és lesd el, hogyan pihennek a sztárok!

Hamarosan itt a szeptember és minden újra beindul: munka, iskola, pörgés – sorakoznak a feladatok. Hogyan hozd ki a legtöbbet az utolsó nyári napokból? Éld meg a jelent és használd ki az éltető napsugarakat! Töltsd tele magad energiával – kövesd az Arena Plaza és a sztárok tippjeit!

6 Arena tipp a feltöltődésért:

  1. Vitaminturmix a tökéletes naphoz! Kezdd energiával telve a reggeleket és hozd ki a legtöbbet a napodból! Töltsd fel magad vitaminokkal! Erősítsd az immunrendszered gyümölcsökkel és friss zöldségekkel, hogy jól bírd a következő hónapokat is!

  1. Tölts minél több időt a természetben! Energiát és jókedvet adnak a nyár utolsó sugarai! A D-vitamin segít! Sétálj egy nagyot és próbálj minél több időt tölteni a levegőn!

  1. Szánj időt magadra is! Fontos, hogy kipihend magad, rendszeresen relaxálj, hogy újult erővel kezdj neki a szeptembernek! Szerezz be pár új ruhadarabot is! Ha csak néhány perced van, shopping után próbáld ki az Arena Plaza óriás napágyait!

És hogyan töltődnek a sztárok? Inspirálódj Ada, Lakatos Márk és Mujahid Zoli ötleteiből az őszi hajtás előtt!

  1. Iktass be egy miniszabit! Ada az utolsó pillanatokat is kihasználja a pihenésre: „Én mindig beiktatok még egy villámnyaralást! Pár nap Balaton vagy tengerpart, így még kicsit kitart a nyár! Egy-egy húzósabb időszak előtt az edzés az, ami mindig feltölt.”

  1. Főzz valami finomat! Márk a gasztroélményekre szavaz: Nálam már most beindult a pörgés, éjjel-nappal forgatok. Ha mégis gyors relaxra van szükségem, a főzés mindig kikapcsol.”

  1. Töltődj a barátokkal együtt! Mujahid Zoli a barátokkal tölti az utolsó napokat: „Szerencsém van, mert nagyon jó kis baráti társaságunk van. Kihasználjuk a nyár végét, grillezünk, beszélgetünk és próbálunk lazítani még szeptember előtt.”

Használd ki Te is a nyár utolsó sugarait, relaxálj és töltődj az Arena Plaza óriás napágyain! A pihenéssel most nyerhetsz is! További információ: https://www.instagram.com/arenaplaza/ .