Több mint nyolcvan fantasztikus recept az Aliter Dulcia cukrászműhelyből
Isabel Pérez: Sajttorták a világ minden tájáról
Az Aliter Dulcia cukrászműhely különlegességei
A műről
Isabel Pérez kilenc év kitartó munkája és a világ legkülönbözőbb tájairól érkező cukrásztanulók százainak lelkes érdeklődése nyomán vetette papírra az Aliter Dulcia cukrászműhely sajttortáinak titkait e több mint nyolcvan receptet tartalmazó receptkönyvben. Az Aliter Dulcia fő attrakciója a sajttorta: ezek azok a sütemények, amelyek csodálatos külső megjelenésükkel és izgalmas ízvilágukkal varázsolják el a rajongókat.
A kötetből megismerhetjük a különféle tejtermékek világát, jellemzőiket és felhasználási módjukat, megtudhatjuk, melyiket milyen sajttorta tésztájába érdemes belekeverni. Az Aliter Dulcia kínálatában a réteslap- vagy kekszalapú tejberizses, csokoládés és sós karamellás sajttortáktól kezdve a gyümölcstortákig minden megtalálható – a világ különböző országaiban közkedvelt sajttorta-különlegességek is, így bátran nevezhetjük ezt >>>