Több mint 400 iskolakezdési termék kapható tavalyi vagy annál is kedvezőbb áron az Auchanban

Megérkeztek az iskolakezdéshez szükséges termékek az Auchan áruházakba. A hazai piacon egyedülállóan bő, több mint 2300 árucikket magában foglaló kínálattal várják a szülőket és az iskolába készülő diákokat. A sajátmárkás iskolakezdő csomag már 4990 forintos áron elérhető, de számos OkAuchan ajánlattal is találkozhatnak a vásárlók. Több mint 400 tanszert a tavalyi vagy annál még kedvezőbb áron lehet most beszerezni az Auchanban.

Hasonlóan a korábbi évekhez idén is július második felében kezdték el a tanszereket árulni az Auchan áruházakban. A tapasztalatok alapján vannak, akik már a tanév végén, május körül elkezdik keresni az iskolakezdéshez kapcsolódó termékeket, például az iskolatáskát, de azért természetesen a legnagyobb forgalomra augusztus végén lehet számítani. A legkeresettebbek az iskolatáska és a tolltartó mellett a füzetek, papíráruk, írószerek és egyéb iskolaszerek. Az Auchan kínálata egyedülálló a hazai piacon, hiszen 2300 tanszert kínálnak. Ezek között szép számmal vannak olyanok, amelyek kifejezetten a kedvező ár-érték arányt képviselik, és 600-féle környezetbarát termék is megtalálható a választékban.

A tanévkezdés mindig megterheli a családi kasszát, főleg, ha több gyereket kell iskolába indítani. Ezen a területen is fontos tehát az ár-érték arány. A sajátmárkás iskolakezdő csomag például már 4990 forintos áron elérhető, de számos piros-sárga OkAuchan ajánlattal találkozhatnak a vásárlók a tanszerek között is. Több mint 400 terméknek nemhogy nem emelkedett az ára tavaly óta, de még olcsóbb is lett. Az Auchan sajátmárkák ára piacvezető minden tanszerkategóriában. Az akciós vagy kiváló minőségű sajátmárkás termékek mellett természetesen a magasabb árkategóriába eső, nagy márkák is szép számmal képviseltetik magukat a széles kínálatban.

Piackutatási eredményeink azt mutatták, hogy a tavalyi szezonban 100 vásárlóból több mint 40 az Auchanból szerezte be az iskolakezdéshez szükséges termékeket, bízunk abban, hogy a kedvező árainknak és a széles termékkínálatunknak köszönhetően idén is sokan választanak minket” – mondta el a Vágóné Varga Gabriella, az Auchan választék- és beszerzési igazgatója. 

Áruházakban téma szerinti kihelyezéssel és jól látható tájékoztató táblákkal segítik, hogy a vásárlók könnyebben megtalálják a számukra szükséges iskolaszereket. A 6-18 éves korosztályig egy helyen be lehet szerezni az iskolakezdéshez szükséges legfontosabb termékeket, de az óvodások és az egyetemisták számára is be lehet vásárolni az Auchanokban.

Az Auchan a tanszervásár mellett idén is gyűjtést szervez a Nagycsaládosok Országos Egyesületével közösen. Arra kérik a vásárlókat, hogy egy-egy plusz tanszerrel segítsék azokat a nagycsaládosokat, akik számára megoldhatatlan anyagi terhet jelent a tanévkezdés.