Szörnyen rémes vakáció

HOTEL TRANSYLVANIA 3. –
SZÖRNYEN RÉMES VAKÁCIÓ (6)

Eredeti hangok: Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg
Zene: Mark Mothersbaugh, John Powell
Írta: Todd Durham, Michael McCullers, Genndy Tartakovsky
Rendezte: Genndy Tartakovsky

A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót.
Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart.

De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csak hogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…+

A Hotel Transylvania horrorhumorát ugyan megpróbálták már utánozni néhányan, de a film készítői mindig újra bizonyítják, hogy a vicc csak akkor jó, ha élő és friss: a dögös ötletek és a kiváló magyar szinkron egyaránt garantálja, hogy
a HT3 felnő az előző részekhez.

Mozibemutató: 2018. július 12.
Eredeti cím: Hotel Transylvania 3: Summer Vacation
Színes, szinkronizált amerikai családi film
Gyártó: Sony Pictures Animation, Columbia Pictures
Játékidő: 97 perc
Korhatár: 6
Facebook:
https://www.facebook.com/MozICom
Előzetes:
http://bit.ly/HT3_trls_6

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .