Szépkorú művészeket köszöntöttek a szépségek

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Kis Gabriella: “Egymást segítjük az idősekkel”

Az Ódry Árpád Művészotthon lakóinak a még aktív pályatársak adtak műsort, és gyűjtéssel is támogatták őket. Mások mellett Schmuck Andor és a Nemzet Szépe 2017-es királynője is élelmiszercsomagot adott át a szépkorú művészeknek.

December 21-én megható karácsonyi műsorral és ajándékokkal köszöntötték az Ódry Árpád Művészotthon lakóit. Az intézmény színházi, operai és művészeti dolgozók nyugdíjas éveire biztosít békés, nyugodt otthont és közösségi életet, hogy méltó módon élhessék meg az időskorukat. A Városliget közelében álló, századfordulón épített villában berendezett otthon lakóinak a még aktív pályatársak adtak szép műsort, és gyűjtéssel is támogatták őket. Mások mellett Kautzky Armand, Kállay Bori, és Berkes János is felléptek.

Az Ódry Árpád Művészotthon lakóit már 11 éve támogatja Schmuck Andor is. A Tisztelet Társaságának alapítója több száz kiló tésztát, nápolyit és szaloncukrot vitt a szépkorú művészeknek. Hozzá csatlakoztak a Nemzet Szépe szépségverseny szervezői is, akik idén második alkalommal juttattak el adományokat az otthon lakóinak.

Az Ódry Árpád Művészotthon karácsonyi ünnepségén részt vett a Nemzet Szépe idei győztese, Kis Gabriella is, aki számára kiemelten fontos a szépkorúak segítése.

“Nagyon szép volt a műsor és nagyon kedvesek voltak az otthon lakói, örülök, hogy megismerkedhettem velük. A szegedi klinikán, ahol dolgozom, sok idős emberrel találkozom, így mindez nem állt tőlem távol. Szeretek szépkorúakkal dolgozni, mert egymást segítjük: én a gyógyulásukhoz járulok hozzá, ők pedig sok tanáccsal és bölcsességgel látnak el, sokszor nevetünk jókat együtt. Arra biztatok mindenkit, hogy több időt töltsenek idős emberekkel és szépkorú hozzátartozóikkal” – mondta Kis Gabriella, akinek idei udvarhölgye, Antal Édua is segített az ajándékok átadásában.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .