Spielberg túl a 300 millión

Kezdetnek nem rossz: a Steven Spielberg rendezte Ready Player One (már a mozikban) már több mint 300 millió dollár bevételt hozott a producereknek, sőt, hamarosan eléri a 400 milliót! A nagy és gyors siker részben annak köszönhető, hogy a kínai nézők megőrülnek a filmért: egyedül ott több mint 143 millió dollárért vettek rá jegyet. A Warner Bros. még soha, semmilyen filmjével nem keresett ennyit Kínában egy mozibemutatóval. De Spielberg sci-fi/akció/kalandja többek között Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Brazíliában, Mexikóban, Oroszországban és Ausztráliában meg persze Magyarországon is a toplista első helyén kezdte a mozis pályafutását. És hátravan még Anglia, Korea, Németország és Japán.

A film előtt még hosszú út áll, a rendező azonban már az új filmjein dolgozik, és szokása szerint az utolsó pillanatig nem dönti el a munka pontos sorrendjét: a West Side Story remake-jéhez már megkezdődött a szereplőválogatás, az Indiana Jones 5-höz pedig nincs is rá szükség: Spielberg azt nyilatkozta, még egy filmre Harrison Ford lesz Indy…

IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .