Rúzsa Magdi nagykoncert és Majka születésnap a Plázson

Augusztus beköszöntével is dübörög az élet a Plázson: ezen a hétvégén Rúzsa Magdi és Majka is fellépnek Siófok homokos tengerpartján, sőt, utóbbi a születésnapját is itt ünnepli. Emellett velünk lesz az Insomnia jóvoltából a portugál dj fenomén, Hozho, és érkezik majd az összes Coronita csillag is. 

A hétvége – már megszokottan – csütörtökön elkezdődik DR BRS ingyenes SzerelemCsütörtökével a Plázs Music Teraszon, a legjobb hiphop, reggaeton és R&B zenékkel. Pénteken Rúzsa Magdi érkezik a Plázs Nagyszínpadára, hogy mindenkit elvarázsoljon romantikus slágereivel, a kellő hangulatról pedig Lotfi Begi gondoskodik majd a koncert előtt. Az este ezúttal is Metzker Viktóriával folytatódik az Arénában, ahol AK26 és Koósz Milán is csatlakoznak hozzá.

Mindeközben a Beachen az Insomnia prezentálásában érkezik hozzánk a portugál fenomén, Hozho, hazai színekben pedig Droplex, Sterbinszky és Corner dark minimal ütemeire számíthatunk. 

Szombaton igazi népünnepélyre készülhetünk a Plázson. Majka visszatérő Plázs-fellépőként idén itt ünnepli a születésnapját egy fergeteges koncerttel, majd az after partyn még a dj pultba is visszatér dj Gerysson mellé, hogy teljes legyen a jeles nap. 

Az Arénában Coronita AllStart Balaton dübörög majd, igazi „coros” himnuszokkal, amelyeket olyan előadók prezentálnak, mint Andrewboy, Steve Judge, Purebeat, Chriss Jay, Chrstphr, Goldsound, Miamisoul, Manic N és Deep Junior. A Music Teraszon mindeközben a Wannabe Beach repít vissza a 90-es és 2000-es évekbe. 

A Plázson a buli és a nappali csobbanás mellett pénteken és szombaton a már hagyományként évente visszatérő Scitec Muscle Beach vár mindenkit ingyenes programokkal, edzési lehetőséggel és versenyekkel.