David Guetta és MORTEN újabb őrületes bangerrel jelentkezik

A future rave stílus megalapítói ismét egy olyan hangzást fedeztek fel, amely egy paradoxonban írható le leginkább: egyszerre felszabadulunk szépen építkező szerkezetétől, miközben kellemes dallama magához tapaszt minket minden egyes fülbemászó elemével. A „Something To Hold Onto” Clementine Douglas dögös énekhangjától még felejthetetlenebb élményt biztosít. A hétvége beindításához kihagyhatatlan darab és kizárólag letekert ablakkal, max hangerővel ajánlott!

Három éve működött együtt először a kétszeres Grammy-díjas David Guetta és a dán DJ-producer, MORTEN azzal a céllal, hogy új érát alkossanak az electro-dance zenében. Mindketten sokat inspirálódnak az underground zenei színtérből, így már védjegyükké vált a műfaj beemelése a mainstreambe. A duó már megszámlálhatatlan őrületes bulit tartott az Egyesült Államok és Ibiza neves klubjaiban.

A francia ikon kivételesen sikeres időszakot tudhat maga mögött: „Baby Don’t Hurt Me” című dala – melyben olyan sztárok működtek közre, mint Anne-Marie és Coi Leray – már kétmilliárd összesített streamingnél jár, míg a Bebe Rexhával közös „I’m Good (Blue)” című felvétele 15 ország toplistáját vezette, nem mellesleg hazánkban Fonogram-díjas lett. Nemsokára a magyar rajongók is élvezhetik Guetta fergeteges hangulatú szettjét, ugyanis augusztus 12-én a Sziget Fesztivál fő fellépőjeként köszönthetjük.

A két világhírű előadó stílusosan tér vissza a „Something To Hold Onto” című pulzáló klubhimnusszal, amelyben egyszerre vibrál az elektronikus zene és magával ragad a lenyűgöző vokál.