Röviden, lényegretörően a Budapest 2017 alkalmazásról

A hivatalos FINA applikáció kiegészítéseként létrejött a Budapest 2017 alkalmazás.

A Budapest 2017 alkalmazás azért jött létre, hogy a hivatalos FINA alkalmazást a vizes világbajnokság egy összeszedett, könnyen átlátható és kereshető menetrendjével egészítse ki. A vízi-sportokhoz kapcsoló sportolói adatok és eredményeik továbbra is a már jól megszokott FINA alkalmazásban érhetőek el.

A Budapest 2017 alkalmazásnak szerves részét képezi a vidékről felutazó és külföldi szurkolókat támogató szabadidős modul, amelyen keresztül a szurkolók érdeklődési köreik alapján válogathatnak szabadidős események és helyszínek közül.

Az alkalmazás lehetőséget ad arra, hogy a szurkolók az alkalmazáson belüli naptárukba sporteseményeket helyezzenek el, illetve arra is, hogy beillesszék oda a számukra igazán érdekes szabadidős eseményeket és helyszíneket is. Az alkalmazás így alkalmas arra is, hogy a szurkolók a versenyek közti időtöltésüket is pár kattintással megtervezzék. Ezeken felül az alkalmazás természetesen segítséget nyújt a helyszínekre való eligazodásban, valamint a VB híreit is folyamatosan nyomon követhetjük azon keresztül.

Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft.