„Rock az élet gyerekek, üdv a családban!” – Pataky Attila így gratulált Gergőnek, a srácnak, aki az idei Open Road Festen mindent vitt

Milyen már, hogy a kezedbe nyomják egy Harley-Davidson kulcsát, egy csúcskategóriás Sony telefont, de mindehhez még kedvenc rockzenekarod, az Edda Művek frontembere, Pataky Attila is személyesen gratulál? Erre mondjuk, hogy vannak, akiknek csak megszületni volt nehéz. A viccet félretéve, Szalai Gergő tényleg piszok mázlista fickó, a 18. Open Road Festen mindent vitt, a Harley-family új taggal bővült, a nyereménymotor ünnepélyes átvételekor pedig még egy óriási meglepetésben is része volt.

Szalai Gergőnek egy álma vált valóra, amikor az Open Road Fest nagyszínpadán az ő karszalagjának számsorait mondták be. Az utolsó számjegy elhangzása előtt halkan megjegyezte, hogy „na, már csak a 8-as hiányzik”, de hinni még akkor sem mert benne, hogy a Harley-Davidson legújabb modelljének, a Street Rodnak a boldog tulajdonosa lesz.

Gergő klasszikus motoros családból származik, így nem csoda, hogy kiskorától kezdve a kétkerekűek vonzásának rabja volt. Immáron 30 éve motorozik, a világ számos táját bebarangolta, az Open Road Festen is visszatérő látogató, amire idén egy Suzuki V-Stormmal érkezett, de mindig is nagy álma volt egy saját Harley.

Igazság szerint még most sem hiszem el, kell még egy kis idő, míg teljesen feldolgozom, de a fesztivál után nem volt olyan nap, hogy ne öntött volna el a boldogság, amikor eszembe jutott, hogy enyém lett a főnyeremény.” – mondta Gergő fülig érő mosollyal a motor ünnepélyes átvételekor.

Gergő egy tiroli túra után érkezett a Harley-Davidson Budapest Bázisára, hogy átvehesse a lakk fekete sportos bestiát, a Street Rodot, amely elmondása szerint szerelem volt első látásra. Ígérte, nem kíméli majd a gépet, még az idén 5-6000 kilométert tervez megtenni vele, az első nagy útja pedig Ausztriába vezet majd. Az emlékezetes motoros kirándulásokat pedig lesz mivel megörökíteni, hiszen a motor mellé egy Sony Xperia XZ Prémium mobiltelefont is nyert.

Az első közös örömteli pillanatokat még egy meglepetés tette felejthetetlenné, hiszen megérkezett Pataky Attila, aki személyesen gratulált Gergőnek: „Rock az élet gyerekek, üdv a családban, találkozunk jövőre a 19. Open Road Festen!

Pataky Attila megadta a tökéletes zárszót, Gergőnek gratulálunk, széles utat és gumifákat kívánunk!