Hétvégén Csülök Fesztivál Mezőzomborban!

  1. Mezőzombori  Csülökfesztivál
  2. július 15-16

 

A hétvégén az ezerarcú csülök ünnepét köszönti Mezőzombor.

Kérlek, adj hírt a különleges hangulatú programról! Köszönöm.

 

​Ezen a két napon a csülöké a főszerep.

A csülöké, amelyet lehet barna sörben és borban is pácolni, karfiolsalátával, hagymával vagy kacsazsíros krumplival is isteni az íze, cserépedényben vagy cipóban sülve, olajos káposztával vagy kakukkfüves erdei gombás krumplival társítva fenséges, de kuktában, babbal, vagy pörköltnek tálalva sem másodrangú.

A Tokaj hegyaljai borvidék kapuában található településen immár negyedik alkalommal szerveznek színvonalas helyi ünnepséget.

Idén futóversennyel, vásári mulatságokkal, egy igazán belevaló csülök-főzőversennyel és fantasztikus koncertekkel, szórakoztató programokkal várja az érdeklődőket Mezőzombor.

​​Itt lesz például a Hidvégi Band, a Superstation zenekar, az ​​Abrakazabra, a Kiss Kata Zenekar és a Ghetto Funk, valamint lesz Cozombolis koncert és Copacabana Show.

A műsort színesítik még Barsi Csaba és az Agyagbanda, a Feel Good (unplugged koncert), a Bárka színpad (Ezentúl jó leszek) és a nagy nevettető Szomszédnéni Produkciós Iroda (Dumaszínház- SZPI), s hogy a nagyágyúkról se feledkezzünk meg, fellép Korda GyörgyBalázs Klári és a Neoton. A kétnapos programot különleges tűzijáték zárja.