QNAP news

A QNAP bemutatja a QVR Center-t és a QVR Guard-ot, valamint a QVR Pro felügyelet központosított telepítésének stratégiáját, valamint a failover felvételi megoldást

2018. február 19., Tajpej, Tajvan A QNAP® Systems, Inc. bejelentette a QVR Center és a QVR Guard hivatalos kiadását, két átfogó QVR Pro alkalmazást, amelyek a központi irányítást és magas hibatűrést adnak a QVR Pro-hoz.

A QNAP tovább fejleszti a felügyeleti alkalmazásokat, hogy megfeleljen a komplex felügyeleti környezet növekvő igényeinek. A QVR Center központi kezelőfelületet biztosít több QVR Pro részére, míg a QVR Guard megbízható redundanciát ad a QVR Pro-hoz, így biztosítva a megszakadás nélküli felügyeleti felvételeket.” – nyilatkozta David Tsao, a QNAP termékmenedzsere.

A QVR Center egyszerűsíti a felügyeleti feladatokat, lehetővé téve több QVR Pro központi telepítését és irányítást az irodákban, iskolákban, nyilvános helyiségekben, munkahelyeken és más környezetekben. Központilag megfigyelhetjük az élő feedet, lejátszhatjuk a biztonsági felvételeket és értesítést kaphatunk az eseményekről, amelyekre még gyorsabban reagálhatunk általa.

A QVR Guard egy nagy rendelkezésre állású menedzsment alkalmazás, amely megvédi a QVR Pro rendszert a meghibásodástól és biztosítja a szünetmentes felügyeleti felvételeket. A QVR Guard failover funkcióval is rendelkezik, amely automatikusan átveszi a felvételi feladatokat a QVR Pro szerverről, ha váratlan rendszerhiba vagy hardverhiba következik be. A fájlok rögzítése a QVR Guard NAS-on tárolódik, amíg a QVR Pro rendszer újraindul és üzemszerűen működik.

Elérhetőség

A QVR Center és a QVR Guard már elérhető a QTS App Center-ben QTS App Center.

További információ a QVR Center-ről https://www.qnap.com/solution/qvr-center/en/

További információ a QVR Guard-ról https://www.qnap.com/solution/qvr-guard/en/

Rendszerkövetelmények

QVR Center

1. x86-alapú (64 bites) QNAP NAS, legalább 2 GB RAM-mal,

2. QTS 4.3.3 (vagy újabb),

3. A Container Station 1.7.2551 (vagy újabb) verzióját a QVR Center használata előtt telepíteni kell.

QVR Guard

1. x86 alapú (64 bites) QNAP NAS legalább 4 GB RAM-mal (8 GB RAM ajánlott a legjobb használati élmény érdekében),

2. QTS 4.3.3 (vagy újabb),

3. A Container Station 1.7.2551 (vagy újabb) alkalmazást a QVR Guard használata előtt telepíteni kell.

A QNAP-ról

A Tajvanon található, tajpeji székhelyű QNAP Systems, Ic., élenjáró megoldásokat kínál a hálózati adattárolók (NAS) és felügyeleti megoldások terén, fő célkitűzésének pedig a használhatóságot, magas biztonságot és a rugalmasságot tekinti. A QNAP minőségi NAS termékeket kínál otthoni és üzleti felhasználóknak adattárolásra, mentésre és pillanatkép mentésre, virtualizációhoz, együttműködéshez, multimédiához és egyebekhez. A QNAP úgy gondolja, hogy a NAS sokkal több, mint egy „egyszerű adattároló”, számtalan NAS alapú fejlesztése van azért, hogy ösztönözze a felhasználókat a tárgyak internete, a mesterséges intelligencia és a gépi tanulási megoldások kifejlesztésére a QNAP NAS-on.