Pótfelvételi másképpen

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Diploma helyett jól fizető állás hónapok alatt

Képzést, munkahelyet és tartósan kecsegtető karrierlehetőséget kínál a Training 360 ősszel induló programja, nem csak a most felvételizőknek.

Egyedülálló lehetőséget kínál az informatikusok képzésében és a friss IT-munkaerő közvetítésében komoly szakmai rangot kivívott Training360 Kft., szeptember 16-ig lehet jelentkezni az ingyenes IT képzésekre, amelyek elvégzése után akár rögtön munkába is állhatnak a résztvevők.

Augusztus 6-áig, vagyis hétfőig lehet még leadni a pótfelvételi jelentkezéseket, azonban érdemes a főiskolai, egyetemi képzések mellett számításba venni más lehetőségeket is. Az előttünk álló években, évtizedekben a hagyományos munkák és így az állások mintegy 40%-a szűnhet meg, és a továbbiak is átalakulnak, az informatikai szaktudás viszont kecsegtető jövőképet jelenthet a munkavállalóknak. A programozók, informatikusok iránti igény a munkaerőpiacon a következő 5-10 évben folyamatosan növekedhet, mindez pedig előreláthatóan kedvezően hat a várható fizetésekre is. A Training360 ősszel induló képzései keretében junior fejlesztői és junior alkalmazás üzemeltetői végzettséget, nemzetközi minősítést és új karriert kínálnak, nem csak az egyetemről első körben lemaradóknak, hanem bárkinek, aki affinitást érez az informatikai pálya iránt. A képzések kimondottan a munkaadókra szabottak, egyrészt biztos állást nyújthatnak, valamint megbízható életpálya kezdetét jelenthetik. A Training360 képzése részben állami hozzájárulással valósul meg, ennek is köszönhetően a sikeresen teljesített képzés és vizsgák esetén a résztvevők számára ingyenes az oktatás, a kezdeti időszak után a munkáltatók vonzó jövedelmet adnak és további fejlődési, képzési lehetőségeket biztosítanak. Sokan ezeket a képzéseket is a Training360 szervezésében bonyolítják le. Ideális esetben már akár a képzés megkezdése után 2 hónappal munkába tud állni a résztvevő és innentől kezdve fizetést is kaphat, miközben a képzése mellett a betanítása is már az új munkahelyén zajlik.

Nyisztor József, a Training360 Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte ̶ „Az IT-piacon egyértelműen az a trend, hogy a dolgozók képzése nem befejeződik, hanem elkezdődik a munkába állás pillanatában. Mind a munkavállalónak, mind a munkáltatónak az az érdeke, hogy a belépő, fiatal tehetségek mihamarabb kiteljesedhessenek szakmájukban. A fejlődési lehetőség egyértelműen megtartó erő az Y és Z generáció számára, akiknél nemcsak a fizetés és az ideális munkakörülmények, hanem a fejlődés, előrelépés, lehetősége is fókuszban van. Ez a felelős hozzáállás meghálálja magát a munkáltatónak is, hiszen csökkenti a fluktuációt és motiváltabbak lesznek a munkavállalók, akik így hamarabb tudnak magasabb szaktudást igénylő feladatokat is elvégezni. Ezzel egyértelmű win-win helyzetet lehet teremteni a munkáltató és a munkavállaló között.”

A jelentkezők kiválasztása többlépcsős: felmérik a logikus és analitikus gondolkodást, együttműködést, problémamegoldást és az algoritmizáló készségeket, valamint a középfokú angol nyelvtudást. Az alkalmazás üzemeltetői képzéshez német nyelvtudás (nyelvvizsga nem feltétel) is szükséges, a végzett résztvevők pedig hazánk vezető informatikai vállalatainál, például az IT Services Hungary kötelékében kezdhetik el új karrierjüket. A felvételi folyamata iránt érdeklődőknek érdemes részt venniük a Training360 Nyílt napján, amelyet augusztus 29-én, 17 órai kezdettel tartanak a budapesti képzési központban. E modern munkakörnyezetben készítik fel a jövőbeni résztvevőket a mai munkahelyi feladatokat pontosan szimuláló egyéni és a csoportmunkákkal.

A jelentkezési határidő szeptember 16. a novemberben induló, egész napos képzésekre, amelyekre a digitális világban jártas, nyitott, logikus gondolkodású, legalább középfokú végzettséggel, valamint angol illetve angol és német nyelvismerettel rendelkezőket keresnek.

Frissen érettségizettektől a diplomás karrierváltókig számos érdeklődőre számítanak a jelentkezők között, köztük azokra is, akik még nem találták meg a helyüket a munkaerőpiacon vagy az oktatásban, például nem jutottak be egyetemre, vagy kifejezetten ingyenes képzési lehetőséget keresnek.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .