Pop, swing, musical

Náray Erika, Polyák Lilla, Homonnay Zsolt, Serbán Attila

POP, SWING, MUSICAL

2018. március 10. (szombat), 19.30, Várkert Bazár-Rendezvényterem

A Várkert Bazár nőnapi koncertje

– dalok a színpad és a film világából egy nőnapi csokorban

Náray Erika, Polyák Lilla, Homonnay Zsolt, Serbán Attila kíséretében közreműködik a Budapest Jazz Orchestra + egy vendég a Távol-Keletről: Hsin-Ni Liu zongoraművész (Tajvan).

 

Zenés színházak és koncertszínpadok négy itthon és külföldön is ünnepelt művésze várja repertoárjuk változatos dalaival a közönséget nőnap alkalmából, 2018. március 10-én a Várkert Bazárban. A különleges válogatás egy csokorba fogja a musical, a filmzene, a swing, és a pop műfajának dallamait, izgalmas és igényes hangszerelésben.

 

A zenés és prózai színpadon is nagy sikerrel játszó Náray Erika a jazz műfajának egyik legkiválóbb magyar énekesnője, szinkronszerepei által hangja ismerősen cseng a Disney-filmek során át az X-akták Scully ügynökéig.

 

Polyák Lillát sokoldalúsága és mindig gyönyörű megjelenése mellett telt és bársonyos hangja tette népszerűvé. A Budapesti Operettszínház és a Madách Színház színész-énekesnője hazánkban és külföldön meghódította a musicalszínpadokat, és örömmel kalandozik a popzene világába is.

 

A karakteres hangú, sármos színész-énekes, Homonnay Zsolt a musical és operett műfaján belül is változatos szerepkörökben varázsolja el a közönséget. Külföldi sikerek sora után a Budapesti Operettszínház produkcióiban szerepel, klasszikus énekesi oldalát az Adagio együttesben mutatja meg.

 

Serbán Attila színházi pályafutását táncosként kezdte, sokoldalú művész, vibráló jelenség a színpadon. Számos produkcióban játszik több teátrumban, így a Budapesti Operettszínház és a Madách Színház előadásaiban is, több európai ország közönségét szórakoztatta musicalturnéi során.

További információ és jegyvásárlás: http://www.varkertbazar.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .