Perfect Pill & Alone In The Moon közös lemezbemutató + Stabbed

március 23. szombat 21.00 Kapunyitás: 20.00

Dupla lemezbemutató koncert lesz ez az este. A Perfect Pill és az Alone in the Moon legújabb lemezét hozza el A TRIP Hajóra, Budapest legújabb vízen úszó koncerthelyszínére, vendégük pedig a hazai színtér egyik legfrissebb progresszív metál zenekara, a Stabbed lesz.

Jegyár:
Early bird: 1000 Ft
Elővételben: 1200 Ft
Helyszínen: 1500 Ft
Jegyek: http://bit.ly/2BHHgA3

★★★★★

🎵 Perfect Pill
A Perfect Pill hatóanyaga a dallamos rockzene, amelyet grunge és progresszív elemek tesznek még összetettebbé. A zenekar a 2015-ös Shape of Things to Come című EP-je után idén tavasszal új lemezzel jelentkezik. A MAZE című albumról eddig megmutatták a lyric-trip videóval kiegészült Nothing’s Unclear-t és a címadó dalt. Legutóbbi megjelenésük egy skandináv krimi hangulatú klip, mely a Mission című dalra készült. Most legújabb lemezüket mutatják be.

FB: https://www.facebook.com/perfectpillband 
IG: https://www.instagram.com/perfectpill
YT: https://www.youtube.com/perfectpill

🎵 Alone in the Moon
Az Alone in the Moon 2015 nyarán tűnt fel a budapesti zenei színtéren Collection of Great Generational Anthems c. debüt albumával. A lemez sikert aratott a stílus iránt elkötelezett hallgatók körében, szakmai elismertségét pedig a magas pontszámú albumajánlók mellett az is bizonyítja, hogy a zenekar a Cseh Tamás Program 2016-os szezonjában 274 jelentkező közül bekerült a támogatott 25 induló előadó közé. A támogatásból három hanganyag készült. A Glamour Grunge EP (2017 június) az irodában tespedő, meg nem értett forradalmár mindennapjait írja le az első album grunge-és stoner rockos mixtúrájának egyszerűbb, kiábrándultabb verziójaként. A Budapest Nihil kislemez (2018 január) a budapesti indie rock szintér paródiája, egyben a zenekar első magyar nyelvű dalát is tartalmazza. A 2018 márciusában megjelenő második nagylemez Ruin Pop címmel egy pszichedelikus punk óda az önpusztító budapesti éjszaka szereplőihez, az élményekre éhes friss egyetemistától a talponállók világmegváltó gondolatokkal és reménytelen sorsokkal teli világáig.
A 2018 márciusában megjelenő Ruin Pop c . nagylemez egy pszichedelikus punk óda az önpusztító budapesti éjszaka szereplőihez, az élményekre éhes friss egyetemistától a talponállók világmegváltó gondolatokkal és reménytelen sorsokkal teli világáig…

FB: https://www.facebook.com/aitmband
BC: https://aloneinthemoon.bandcamp.com/

🎵 Stabbed
Rendhagyó, éles dinamikai váltásokkal és dühvel átitatott találkozása ez a groove- és a posztmetálnak, ami az eltérő stílusok dacára egyben van, kerek és kirobbanóan energikus. 2016-os indulásuk óta számos fővárosi, és vidéki koncerten megmutatták elsöprő lendületű műsorukat. 2017-ben bejutottak a Wacken Metal Battle Hungary döntőjébe, és többek között a FEZEN Fesztiválon is játszottak.

“Nem mindennapi keverék az, amit a Stabbed játszik, van benne a Meshuggah-féle matekos szigorból, vannak Tool módra progos részek, de az Opeth és a Katatonia sötétsége is visszaköszön pár helyen, amihez még súlyos sludge/doom témák, és Mastodon-rokon lüktetések is társulnak.”

FB: https://www.facebook.com/stabbedband