Öt új Canon termék érdemelt 2019-es EISA díjat

A fotózás és a videózás jövőjét kínálja a Canon

A European Imaging and Sound Association (EISA) a mai napon (SIC) öt rangos elismeréssel tüntette ki a Canon-t. A 2019. évi díjkiosztón a Canon ismét a képalkotási kiválóságát bizonyítja az újabb díjával, melyeket az év elején bevezetett EOS RP mellett az RF és az EF objektívek nyertek el. Az EOS R rendszer 2018. szeptemberi fontos bemutatása óta a Canon újra definiálta a fényképezés határait. Olyan vázakat és objektíveket tervez, amelyek bővítik az amatőr és a profi fotósok lehetőségeit egyaránt – ez tükröződik az idei díjakban is.

A Canon büszke arra, hogy idén elnyerte a következő díjakat:

  • Canon EOS RP EISA Legjobb vétel teljes képmezős fényképezőgép 2019-2020
  • RF 28-70mm F 2L USM EISA Objektív innováció 2019-2020
  • RF 50mm F 1.2L USM EISA Standard fix objektív 2019-2020
  • RF 24-105mm F 4L IS USM EISA Standard zoom objektív 2019-2020
  • EF 600mm f/4L IS III USM EISA Szuper-teleobjektív fix objektívje 2019-2020

A Canon évtizedek óta fejleszti a képalkotás alapvető elemeit a házon belüli kutatás és fejlesztés révén, a tükör nélküli fényképezőgép vázaktól az EF objektívekig. A helyben meglévő szakértelem és műszaki ismeretek innovatív és díjnyertes termékeket hoznak létre: a technológiai fejlesztésekkel és a végfelhasználói visszajelzésekkel összhangban fejlesztve az EOS R rendszer magában foglalja az eredeti EOS világ legjobb tulajdonságait. Az RF objektív foglalatok rövid hátsó fókusza (short back focus) és a széles, 54 mm foglalat átmérője bizonyos fokú szabadságot biztosított a Canon optikai mérnökeinek, hogy megteremtsék az optika új generációját – biztosítva az egyensúlyt a rendszer méretének csökkentése, a kiváló minőségű képek és a nagy teljesítmény között.

Ez év elején a Canon megerősítette az EOS R rendszer jövője iránti elkötelezettségét azáltal, hogy bemutatta az objektívek fejlesztésének ütemtervét, amely hat RF objektívből áll. Néhány terméket még idén bevezet és jövőre is várható bővülés a portfólióban. Csakúgy, mint az EOS R rendszerhez a jövőben is érkező frissítéseket.

A Canon régóta őrzi hírnevét a kiemelkedő termékek fejlesztése terén, három alapvető pillérre alapozva; az objektívekre, az érzékelőkre és processzorokra. Úttörő termékeink a képalkotás teljes spektrumát lefedik a fényképezéstől az élő közvetítések eszközein át a filmkészítésig, és ezekre mi nagyon büszkék vagyunk” – jegyezte meg Yuko Tanaka, a Canon Europe termék marketing igazgatója.Folyamatos innovációra törekszünk, amely a Canon-t az optikai kiválóság élvonalában tartja. Ezek az EISA díjak is bizonyítják 100%-os elkötelezettségünket azon a téren, hogy minden ügyfelünk számára a magas színvonalú képalkotást lehetővé tegyük. Örülünk, hogy az EISA elismeri az EOS R rendszerünk, vázaink és objektívjeink értékét. Optikai örökségünk mentén folytatjuk utunkat az iparágon belül újabb és újabb innovációkkal.”

A Canon továbbra is befektet a páratlan EOS világba, új fényképezőgépekkel, RF és EF objektívekkel, hogy kiérdemelje ügyfelei bizalmát a képminőség, az optikai kiválóság és a teljesítmény terén. A 30 ország 60 nemzetközileg elismert fogyasztói elektronikai folyóirata szerkesztőiből álló szakértő zsűri szavazataival az EISA továbbra is olyan termékeket ünnepel, amelyek ötvözik a kategóriájuk legfejlettebb szakértelmét és legvonzóbb tulajdonságait.

A Canon díjnyertes termékeinek elismeréseként az EISA zsűri a következő idézeteket közölte:

Az EISA Standard zoom objektív 2019-2020: a Canon RF 24-105mm F4L IS USM

Ez a kiváló minőségű, sokoldalú zoom objektív tökéletes hétköznapi társa a Canon EOS R teljes képmezős tükör nélküli fényképezőgépek új típusának. Rendkívül sokoldalú zoom tartományt kínál, amely mindent lefed a széles látószögű tájképektől a rövid távú teleobjektív portrékig, miközben folyamatosan magas képminőséget biztosít minden rekesznyílásnál és fókusztávolságnál. A Canon Nano USM fókuszálása csendes és pontos autofókuszt biztosít mind az állóképek, mind a videofelvételek számára, kiegészítve a rendkívül hatékony optikai képstabilizátorral, amely hosszú záridővel történő fényképezéskor élesen tartja a képeket. A robusztus, időjárásálló felépítés lenyűgözően sokoldalú csomagot eredményez.

Tudjon meg többet itt: https://www.canon.hu/lenses/canon-rf-24-105mm-f-4l-is-usm-lens/

Az EISA Standard fix objektív 2019-2020: a Canon RF 50mm F1.2L USM

A Canon RF 50mm F1.2L USM egy kompromisszummentes, nagy rekesznyílású standard objektív, amely megmutatja az új EOS RF objektív foglalat lehetőségeit. A nagyon élénk maximális rekesznyílást és az f/1.2-től kezdve lenyűgöző élességet kombinálva az objektív 10 lamellás rekesznyílásának köszönhetően előnyös elmosódást képes felmutatni. A kényelmes objektív vezérlő gyűrű segítségével a fotós állíthatja be a fényképezési paramétereket. A finom optika szerelvényét erős igénybevételre és a kihívásokkal teli fényképezési körülményeknek való megfelelésre építették, miközben lenyűgöző eredményeket hozott a legkülönbözőbb témákban, beleértve a portrékat és az esküvői fényképeket.

Tudjon meg többet itt: https://www.canon.hu/lenses/canon-rf-50mm-f-1-2l-usm-lens/

Az EISA Objektív innováció 2019-2020: a Canon RF 28-70mm F2L USM

A Canon RF 28-70mm F2L USM az első standard zoom objektív a teljes képmezős tükör nélküli fényképezőgépek számára, amely állandó f/2 rekesznyílást biztosít a teljes zoom tartományban. Ez lehetővé teszi a fotósok számára a mélységélesség olyan mértékű szabályozását, amely korábban csak a fix objektíveknél volt lehetséges. Továbbá lehetővé teszi a rövidebb záridőt gyenge fényviszonyok esetén. A képminőség és az élesség kitűnő a teljes zoom tartományban, ezen felül az USM motor gyors és megbízható autofókuszt biztosít. Az objektív látványos példája annak, amit az EOS R foglalattal el lehet érni.

Tudjon meg többet itt: https://www.canon.hu/lenses/canon-rf-28-70mm-f-2l-usm-lens/

Az EISA Legjobb vétel teljes képmezős fényképezőgépe 2019-2020: a Canon EOS RP

Az EOS RP-vel a Canon lenyűgözően megfizethető belépést biztosít a teljes képmezős tükör nélküli készülékek piacára. A 26,2 megapixeles érzékelőre és a nagyteljesítményű DIGIC 8 processzorra alapozva kiváló képminőséget képes biztosítani. Egy másik erős pontja a nagyon érzékeny 4779 pontos hibrid autofókusz rendszere, amely lehetővé teszi a megbízható fókuszálást rendkívül gyenge fényviszonyok között is. A kompakt és könnyű váz használható mind a kiemelkedő új RF objektívekkel, mind a meglévő EOS EF és EF-S objektívekkel a Canon EF-EOS R foglalat adapterrel. Az áramvonalas vezérlő elrendezés és a változtatható képszögű LCD érintőképernyő szintén megkönnyíti a fényképezőgép használatát.

Tudjon meg többet itt: https://www.canon.hu/cameras/eos-rp/

Az EISA Szuper-teleobjektív fix objektív 2019-2020: a Canon EF 600mm f/4L IS III USM

Hasonlóan a kisebb testvéréhez, az EF 400mm f/2.8L IS III USM, ez a szuper teleobjektív teljesen új optikai kialakítást alkalmaz a kiemelkedő képminőség biztosítására, a magnézium ötvözet és titán felépítéssel mellett, a súly csökkentése érdekében, anélkül, hogy az veszélyeztetné az erőt vagy a minőséget. Az ultrahangos motor rendkívül gyors autofókuszt biztosít, míg a beépített képstabilizáló technológia lehetővé teszi a kézi felvételeket, a normál sebességnél négy állással alacsonyabb zársebességgel. Az f/4 rekesznyílásnak köszönhetően az objektív kombinálható a Canon Extender EF 2.0x III készülékkel, hogy az autofókusz megőrzése mellett 1200 mm fókusztávolságot érhessen el.

Tudjon meg többet itt: https://www.canon.hu/lenses/ef-600mm-f-4l-is-ii-usm-lens/

A hivatalos EISA díjátadó ünnepségre 2019. szeptember 6-án kerül sor Berlinben.

További információkért kérjük látogasson el a következő weboldalra: https://www.eisa.eu/