Összesen 300 előadót támogat a Raktárkoncert-sorozat

Hétről-hétre bővül a megnézhető koncertek listája

Másfél hónapja élvezhető a Raktárkoncert-sorozat a mindigTV GO alkalmazásában, ezzel egyidőben pedig a felvételek első szériája is lezárult, ahogy arról Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő is hírt adott közösségi média felületén. A zenei élet megsegítésére életre hívott produkció, túlszárnyalva az eredeti terveket, 300 előadót támogat. A sorozatból jelenleg 49 felvétel érhető el és az indulás óta már közel 60 ezer koncertmegtekintést értek el. Az egyenként 45 perces előadások folyamatosan kerülnek fel a mobilapplikáció oldalára.

Véget ért a Raktárkoncert első szériája, több mint 170 nagyszerű koncertfelvétellel. A nagy sikerre való tekintettel további zenészek támogatása a fő cél és vele párhuzamosan az, hogy a nézők szórakozási lehetőségét is szélesítsék, így november végéig a felvételek száma az előre tervezett 200 helyett el fogja érni a 300-at.

Szeptember közepe óta tekinthetők meg ingyenesen a már felvett koncertek a mindigTV GO alkalmazásában, a megtekintések száma pedig már elérte a közel 60 ezret. Jelenleg 49 felvétel élvezhető végig járvány-kompatibilisen, többek között a Hooligans, Pápai Joci, Zorán, Tóth Gabi vagy például a Charlie Band koncertje, így nem maradnak élmény nélkül a könnyűzene, a rock, a rap, a pop, de még a mulatós zene kedvelői sem. A további felvételek folyamatosan válnak elérhetővé, így a nézők egy véget nem érő fesztiválon érezhetik magukat. Sőt, a virtuális belépővel bemehetnek a backstage-be és az első sorból nézhetik végig kedvencüket.

A munkálatok továbbra is a legnagyobb egészségbiztonsági előírásokat betartva zajlanak, kizárólag a művészek és a technikai személyzet jelenlétében, nézők nélkül. Akik extra tartalmakra is kíváncsiak, azok a raktarkoncert.hu weboldalon és közösségi média oldalain tájékozódhatnak a fellépőkről, és bekukkanthatnak a színfalak mögé is.