Óriási show-val jön Afrojack

Szerdától végérvényesen beindul a legnagyobb hazai nyárzáró fesztivál. A SZIN naponta több mint 50 programot kínál, az elsőn például Afrojack a SZIN életének leglátványosabb show-ját ígéri. De nézzük, mikre mehetünk még az első napon!

A Borsodi Nagyszínpadon például láthatjuk – mások mellett – a hazai zenei életbe üstökösként berobbant Follow The Flowzenekart. Tavaly a Majka-Curtis vitáról voltak hangosak a Szegedi Ifjúsági Napokról szóló hírek. Majka most a botrány helyett egy hatalmas bulit ígér a fesztiválozóknak. Még maradva a Borsodi Nagyszínpadon az estét a világ legjobb DJ-i között számon tartott Afrojack zárja, ráadásul nem is akárhogy. A koncert a SZIN életének eddigi leglátványosabb showját hozza majd, hatalmas látványelemekkel, óriási ledfalakkal, megannyi lámpával és változatos pirotechnikai elemekkel tarkítva. Afrojack amúgy egy Falkon 900-as repcsival érkezik, mert a szegedi fellépése után Miamiban várják. Egyébként  az utolsó pillanatban a szervezőktől berendelt két jógaszőnyeget, hogy a koncert előtt még ellazulhasson.

A Szegedi Ifjúsági Napoknak két nagyszínpada is van, ahol a egymástól eltérő időben kezdődnek a koncertek, így mindenki belehallgathat kedvencébe még, ha van is egy kis átfedés. A SZIN első napján a Pepsi Nagyszínpadot a KIES indítja, aztán kétszeres Fonogram-díjas magyar rapper, Deniz lép színpadra. Őt követi a hazai elektronikus zenei szcéna egyik legsikeresebb koncertzenekara, a Brains és ezen a helyszínín az estet Horváth Tamás zárja.

Aki a kisebb színpadok előtt keresi a kedvencét, az például induljon el a Bomba Stage felé, ahol lesz mások mellett Hősök meg Elefánt, A Royal Arénában a Nagy-Szín-Pad! Idei győztese, az USEME, majd a Supernem és a Depresszió is fellép. És persze 12 helyszínen több mint 50 program szerte a SZINen az első napon.