Nyírnál füvet Kiss Norbival, takarítanál Bunyós Pityuval, mosnál padlót a szurkolókkal?

Akkor augusztus 8-án Kápolnán a Macskaárvaházban a helyed!

Ablakpucolás, fűnyírás, öntözés, nagytakarítás, felmosás, festés, bútortisztítás. Ilyen és ehhez hasonlófeladatok elvégzésére vár önkénteseket a kápolnai Macskaárvaház Alapítvány és Kiss Norbert világ és sokszoros Európa bajnok az állatvédő szervezet kuratóriumi tagja, Bunyós Pityu az alapítvány önkéntese, Kapin Ricsi a Szurkolók az állatokért mozgalom és csapata, valamint Matusek Zoltán a Noé Állatotthon vezetője, a Macskaárvaház partnerszervezete.

Ahogy az állatvédő alapítvány közösségi oldalán fogalmaznak: 
Augusztus 8-àn, kedden, dèlelôtt 10 ès dèlutàn 3 kôzött ônkèntes napot tart a Macskaàrvahàz a Szurkolók az àllatokèrt mozgalom tagja ès kuratòriumi tagunk, Kiss Norbert rèszvètelèvrel. Amennyiben van kedved, ès idôd egy kis fizikai munkàra, elôre is köszönjûk, ha velünk tartasz. Fûkaszàlàs, kerti munkàk, takarítàs a legfontosabb feladatok. Ha jössz, kèrlek, hozz magaddal munkaruhàt és ha van munkakesztyûd, akkor azt is. 

Ha pedig esetleg van fûnyíròd, fûkaszàd, amit tudnàl hasznàlni is – azt se hagyd otthon!
Köszönjük ès vàrunk!

– Bár a Macskaárvaházban számos alkalommal tartunk összejövetelek, amikor valamilyen jeles, például az állatok, vagy a macskák világnapja kapcsán beszélünk az állatvédelemről, ezúttal a szavak helyett kijezetten a munkáé lesz a főszerep – fogalmazott Bóday Csilla, az alapítvány titkára, aki azért hozzátette: aki elfárad, kellemes hömérsékletű macskaszobáink valamelyikében megpihenhet mentett cicáinknál, hogy a fizikai munkát – átmenetileg – egy kis macskasimogatásra cserélje.

– Például Vörikénk, az öreg, macskaaids-es kandúrunk mostmár sajnois egyedül van, így neki kifejezetten jól esik és hiányzik is a társaság – fogalmaz az állatvédő aktivista, hozzátéve: a munkát köbvetően, akinek még van kedve és ideje, a csapattal tarthat Sarudra az Élményfaluba, ahol ebből az alkalomból az önkéntes napot végigdolgozók a strand vendégei, barátunk és támogatónk Kücsön Gyula, a Sarudi Élményfalú ötletgazdájának jóvoltából.