Ha két latin-amerikai sztár összeáll… Maluma és Blessd ismét egy zenében

A kortárs urban stílus két szívtiprója, Blessd és Maluma második alkalommal egyesítik erőiket egy új romantikától fűtött felvételben. Az „El Reloj” kezdő, forró ütemeitől már foroghatnak is a csípők, ugyanis az előadók készek arra, hogy túlszárnyalják az „Imposible” című megahit sikerét. 

A tehetség és karizma egyedülálló keverékével robbant bea zenei életbe Blessd, a reggaeton forradalmasítója. Az alig 23 éves híresség nemcsak énekes, hanem dinamikus, sokoldalú művész is, aki egyedi improvizációs képességeivel és saját, gigaszerzeményeivel alakítja át az urban zenei szcénát: elég csak megemlíteni a “Medallo“-t több mint 700 milliós összesített streamingjével. 

Az extravagáns szerző saját dalára, az „Imposible”-re Maluma is felfigyelt, amelynek remixe szintén százmilliókban mérhető közönségkedvenc lett, így várható volt, hogy az újabb közös, slágerjelölt szám, az „El Reloj” bejelentésekor megőrülnek majd a rajongók. Maluma érzéki zenei játéka és Blessd újhullámos megközelítése tökéletesen eggyé olvad, miközben videóklipjükben visszatérnek az iskolapadba, hogy két bombázón keresztül mutassák be, hogyan is csavarják el majd a mi fejünket is.