A nyár kedvenc bloggerjegeskávéja a tiramisu iced latte

HŰSÍTŐ KÁVÉ ÉS DESSZERT EGYBEN –

Kárai Dávid, az Íz Huszár alapító bloggerének jegeskávé-költeménye győzött a Nespresso blogger jegeskávé-receptversenyén

Mivel frissítsük magunkat a legnagyobb hőségben is úgy, hogy sem a kávézás, sem a hűs finomságok élményéről ne kelljen lemondanunk? Ebben siettek segítségünkre a Nespresso és hazánk kedvenc bloggerei. A Nespresso két limitált kiadású, mediterrán életstílus által inspirált kávéőrleményével, a bloggerek (Kárai Dávid – Íz Huszár, Breakfast Lover Lili, Sass Dani, 11 Ground, Zizi kalandjai, Kisflanc, Szotyi művek és a Wander.Food.Wonder) pedig az általuk megálmodott jegeskávé-különlegességekkel csempészték be otthonunkba a nyarat. A bloggerek jegeskávé-receptversenyét végül Kárai Dávid, az Íz Huszár alapító bloggere nyerte Tiramisu Iced Lattéjával.

A Nespresso idei nyári újdonságai, a speciálisan jegeskávék készítéséhez tervezett limitált kiadású kávéőrlemények izgalmas jegeskávé-kreációk alapját adták.

Az Intenso on Ice kávé teltségét, gabonás és kakaós jegyeit, intenzív, pörkölt lecsengését használta ki receptjeiben Sass Dani, Wonder.Food.Wander, Kisflanc és Zizi kalandjai.

A Leggero on Ice gyümölcsös, citrusos jegyeit, hosszú lecsengését, lágy textúráját pedig Szotyi művek, Kárai Dávid – Íz Huszár, 11 Ground és Breakfastlover Lili kávékölteményei hangsúlyozták. A különleges kávéreceptek összetevői között szerepelt a tonik, a tonkabab, a levendula, a kókusz, a banán, a csokoládé, a keksz és még számos más finomság is.

A jegeskávé-receptverseny során megannyi szavazat érkezett az egyedi jeges receptekre. A bloggerverseny ezüstérmese végül Breakfast Lover Lili és az általa készített Jeges-csokoládés Caffé al Cocco lett. A versenyt Kárai Dávid, az Íz Huszár alapító bloggere és valódi nyári, akár desszertként is fogyasztható kávéja, a Tiramisu Iced Latte recept nyerte. A bloggerek a kapszulák mellett a Nespresso kiegészítőit használták a kávékülönlegességük megalkotásához.


AEROCCINO4 TEJHABOSÍTÓ

A jegeskávé élmény a Nespresso legújabb tejhabosító készülékével válhat teljessé. Az Aeroccino4 kétféle meleg tejhab és meleg tej mellett hideg tejhab készítésére is alkalmas, így könnyedén készíthet változatos kávérecepteket otthon is. A készülék emellett mosogatógépben is elmosható, így tisztítása is egyszerű.

Ár: 24 990 Ft

PURE RECIPE POHÁR LIMITED EDITION CSOMAGOLÁSBAN

Az innovatív svájci stúdió, a BIG-GAME által tervezett üvegpoharak vonalvezetésében a modern design és a letisztult elegancia találkozik. A gyönyörűen megtervezett, nagyméretű receptes poharak tökéletesek Jeges Latte Macchiato, illetve más hideg vagy meleg kávéreceptek felszolgálásához.

Ár: 6 990 Ft

Már nincs sok hátra a nyárból! Fedezze fel a kávézás új dimenzióját a Nespresso limitált kiadású jegeskávéival és készítse el Ön is a nyertes recepteket! Az Intenso on Ice és a Leggero on Ice őrlemények duopackban már csak rövid ideig elérhetők a Nespresso Boutique-okban és online a www.nespresso.com weboldalon.