Novemberben kerül a mozikba Ujj Mészáros Károly új filmje

November 1-jén kerül a mozikba Ujj Mészáros Károly, a Liza, a rókatündér rendezőjének régen várt következő filmje, a titokzatos című X – A rendszerből törölve.

A rendező új műfajban bizonyítja tehetségét, és így sem lett hűtlen magához, ezúttal is különleges látványvilágú, erős hangulatú filmet készített. A főszerepet játszó színészek jó része már a Lizában is együtt dolgozott a rendezővel: a bűnügyet felfedező majd a rejtélyes ügy nyomába eredő rendőröket Balsai Móni, Schmied Zoltán és Bede-Fazekas Szabolcs alakítja, de fontos feladatot kapott Fekete Ernő, Szabó Győző, Básti Juli, Szirtes Ági, Kőszegi Ákos, Schneider Zoltán is – különlegessége a filmnek, hogy Kulka János is játszik benne.
A Nemzeti Filmalap támogatásával született thriller az InterCom forgalmazásában egész biztosan az ősz egyik szenzációja lesz – a most nyilvánosságra kerülő első képsorok valószínűleg mindenkit meggyőznek erről.

X – RENDSZERBŐL TÖRÖLVE
Szereplők: Balsai Móni, Schmied Zoltán, Molnár Áron, Bede Fazekas Szabolcs,
Kulka János, Básti Juli, Hámori Ildikó, Szirtes Ági, Fekete Ernő, Kőszegi Ákos,
Schneider Zoltán, Olasz Renátó, Szabó Győző
Írta: Hegedűs Bálint és Ujj Mészáros Károly
Operatőr: Szecsanov Martin
Producer: Muhi András, Ferenczy Gábor
Rendezte: Ujj Mészáros Károly

Mozibemutató: 2018. november 1.
Színes magyar thriller
Gyártó: Focusfox Stúdió
Forgalmazó: InterCom

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .