Nincsen értékesebb celeb ma Sebestyén Balázsnál

Negyedszer is elkészítette a legértékesebb hírességek rangsorát a Forbes magyar kiadása. Az élen ezúttal Sebestyén Balázs végzett, aki maga mögé tudta utasítani a tavalyi győztest, Ördög Nórát. A Forbes augusztusi száma szerdától kapható.

Tavalyi negyedik helyezése után idén már a lista élén áll az RTL Klub és a Rádió 1 műsorvezetője, aki mögött idén csak a második hely jutott a tavalyi győztesnek, Ördög Nórának. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára egy olyan híresség állhatott fel, aki mostanában ritkán szerepel a nagy képernyőn. D. Tóth Kriszta saját online portálját működteti és sikeresen alakítja a modern nőképet Magyarországon a magazin szerint.

A rangsort a Forbes a pénztermelő képesség, a tartalmasság és a profizmus mellett a közösségi média-jelenlét összevetésével állították össze; a szerkesztőség munkáját médiaszakemberekből álló zsűri segítette.

A dobogóról éppen csak lemaradt Majoros Péter Majka, aki Hajós Andrással (10. hely) közösen adott interjút a lapnak. Az ötödik helyen a 2014-es és 2015-ös év győztese, Alföldi Róbert színész-rendező áll. Őt Liptai Claudia követi, aki hosszú évek után nem hosszabbította meg a szerződését a TV2-vel.

Válásuk előtt együtt szerepelt a listán a Hajdú-Sarka házaspár. Most külön-külön is kivívták helyüket a rangsorban, Sarka Kata áll jobban. A listára most először került fel Nagy Ervin, aki a Katona József Színház színpadja mellett az elmúlt egy évben nézett sorozat és konyhai reality szereplőjeként is feltűnt a képernyőn, illetve főszerepet játszott a közönség által nagyra értékelt Kincsem filmben, valamint a Berlini Filmfesztivál fődíjas alkotásában, Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmjében.