Mindent a szemnek

Szemre való újdonságok az Amway-től

A szem ablak a világra. Fontos, hogy odafigyeljünk, vigyázzunk rá, hiszen az egyik legfontosabb érzékszervünk. Változatos étrenddel, megfelelő táplálkozással sokat tehetünk látásunkért, szemünk egészégéért. Ha a napi rohanásban erre nincs időnk, a NUTRILITE új, csúcsminőségű étrend-kiegészítője A-vitaminnal és fekete áfonyával biztosítja a napi étrendből hiányzó nélkülözhetetlen tápanyagokat. Ha pedig mindent megtettünk látásunkért, szemeink szépségéről az ARTISTRY sminkekkel és praktikus sminktükörrel gondoskodhatunk.

Bilberry with Lutein Digital Mock Up – HungaryÍgy óvd szemed egészségét!
Manapság egyre több időt töltünk a számítógép, a telefon, vagy a TV képernyője előtt, amelyek fáraszthatják a szemet. De a kevés alvás, a nem megfelelő étrend, a kevés mozgás, az UV sugárzás is mind-mind olyan tényezők, melyek nem tesznek jót látásunknak. Mit tehetünk szemünk egészségéért?
1. Igyunk két liter vizet naponta szemünk hidratáltságáért!
2. Ha sokat dolgozunk monitor előtt, rendszeresen pihentessünk a szemünket!
3. Óvjuk szemünket a nap káros sugaraitól! Viseljünk kalapot és napszemüveget!
4. Mozogjunk rendszeresen! Így több vér és oxigén jut a szembe, ez hozzájárul a látásunk megőrzéséhez.
5. Használjuk naponta az új NUTRILITE Fekete áfonya luteinnel étrend-kiegészítőt, mely pótolja szem egészségéhez nélkülözhetetlen tápanyagokat!

A fekete áfonya, a lutein és az A-vitamin különleges kombinációjából készült NUTRILITE™ Fekete áfonya luteinnel hozzájárul szemünk egészségéhez, életkortól függetlenül.

Miért válasszuk?
Az A-vitamin hozzájárul a helyes látás megőrzéséhez.
Gyógynövény-kivonatokat, így többek között fekete áfonyát és bársonyvirágból kivont luteint tartalmaz, amelyek a fenntartható NutriCert™ farmokról származnak. A fenntartható gazdálkodás eredményeként a növények erősebbek, ellenállóbbak, magasabb tápértékkel rendelkeznek.
A NUTRILITE a teljes folyamatot ellenőrzi a vetőmagtól az étrend-kiegészítőig, így biztosítva, hogy csak a legjobb minőségű összetevők kerüljenek a NUTRILITE termékekbe.
A többi NUTRILITE termékhez hasonlóan a Fekete áfonya luteinnel nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket, színezékeket, aromákat, sem tartósítószereket.

Ajánlott fogyasztói ára: 12.200 Ft (62 db)

Emeld ki szemed szépségét!
Ha megfelelően gondoskodtunk szemeink egészségéről, itt az idő, hogy gyönyörű sminkkel emeljük ki! Az ARTISTRY kínálatában mindent megtalálunk akár karakteres, akár visszafogott, finom sminkre vágyunk.
Még könnyebb lesz a dolgunk, ha az ARTISTRY sminktükörrel dolgozunk! A kétoldalú tükör egyik oldalán egy nagyítás nélküli tükröt, hátoldalán pedig egy kör alakú, 7-szeres nagyítású tükröt találunk. Egy igazán elegáns segítőtárs a napi smink elkészítéséhez!

Ajánlott fogyasztói ára: 6.200 Ft

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .