Megjelent a Thermaltake vadonatúj Toughpower GF3 tápegységsorozata

Támogatja a PCIe Gen 5.0 és az ATX 3.0 szabványokat

A Thermaltake, a prémium hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatja a vadonatúj Toughpower GF3 sorozatot, amely egyaránt PCIe Gen 5.0 és ATX 3.0 kompatibilis, ebből adódóan ezek a tápegységek egy 12+4 pines csatlakozással érkeznek, valamint natívan támogatják a következő generációs grafikus kártyákat. A tápegységsorozat számos eltérő kapacitással kapható, beleértve a 750, 850, 1000, 1200, 1350 és 1650 W-os modelleket. A 10 éves garancia a teljes GF3 sorozatra érvényes, hiszen csak a legjobb termékek biztosításában hiszünk.

A teljes Toughpower GF3 sorozat kialakítása moduláris, natív 12+4 pines PCIe Gen 5 csatlakozóval érkezik, valamint megfelel az Intel ATX 3.0 specifikációinak, így a felhasználók megtapasztalhatják a következő generációs PCIe képességeit. Ezenkívül a PCIe Gen 5.0 csatlakozó lehetővé teszi az akár 600 W-os teljesítmény továbbítását egyetlen 12+4 kábelen keresztül. A Toughpower GF3 sorozat komponenseit szintén frissítették, hogy megfeleljenek az ATX 3.0 szabványnak, ezzel akár 70%-os hatékonyságot garantálva 2%-os terhelés mellett. A tápegység-időzítési szabványoknak is megfelelnek, hogy zökkenőmentes működést biztosítsanak még akkor is, ha a rendszert erős terhelésnek vetik alá. Ha pedig az összeszerelési minőségről ejtünk szót, arra fektetjük a legnagyobb hangsúlyt. A 100%-ban kiváló minőségű, 105 °C-os japán kondenzátorokkal felszerelt GF3 sorozat rendkívül tartós és stabilabb, mint valaha. Emellett a beépített Smart Zero Fan teljes zajmentességet biztosít, amikor 30%-os terhelés alatt működik. De a fizikai kapcsolóval egyszerűen visszakapcsolhatod a ventilátor folyamatos működését. A Toughpower GF3 750, 850, 1000, 1200 és 1350 W-os tápegységeket három fő előny emeli ki a többi hasonló termék közül: az alacsony hullámzaj, a szigorú feszültségszabályozás és a hosszabb tartási idő. 0-tól 100%-ig terjedő terhelésnél a 12, 5 és 3,3 V-os sínek hullámzaja folyamatosan 30 mV alatt van, ami leegyszerűsítve hosszabb élettartamot és általánosságban jobb rendszervédelmet jelent. Ráadásul a GF3 750, 850, 1000 és 1200 W-os tápegységek ±2%-os feszültségszabályozást ígérnek, ellentétben az Intel szabványos +5%, -7% és ±10% értékeihez képest a -12 V-os ágon. Továbbá, a 17 ms-os tartási idő megakadályozhatja a rendszer újraindítását, valamint biztosíthatja, hogy a rendszer még rövid megszakítások esetén is tökéletesen működjön.

Azoknak, akik a legnagyobb teljesítményű és energiafogyasztású rendszert szeretnék összeállítani, a Toughpower GF3 1350 W-os és 1650 W-os modelleket kínáljuk. Az 1650 W a végletekig megy, valamint natívan két 16 tűs PCIe Gen 5 csatlakozót támogat a két videokártyás rendszerek támogatásához, így ez jelenti a legjobb választást a hardcore PC-rajongóknak. A nagyobb teljesítményű modellek pedig jobb hűtéssel érkeznek. A GF3 1350 W és 1650 W 140 mm-es hidraulikus csapágyas (HDB) ventilátort használnak, hogy a rendszer hőmérsékletét a lehető legalacsonyabban tartsák. Összefoglalva, a GF3 sorozat lesz a legjobb tápegység a következő PC-dhez, amely egyaránt megfelel minden számítógép-építő, hardcore rajongó, játékos és dolgozó szakember igényeinek.

A Toughpower GF3 sorozat jellemzői:

Teljesen megfelel az Intel PSDG ATX 3.0 specifikációinak

A Toughpower GF3 sorozat teljes mértékben kompatibilis az Intel ATX 3.0 specifikációival, amely akár 200%-os túlteljesítést is támogat, 70%-os alacsony terhelés melletti hatékonyságot ér el, valamint megfelel a szükséges tápegység-időzítési szabványoknak is. A GF3 sorozat akár háromszoros GPU-túlteljesítést és kétszeres összesített túlteljesítést is képes fenntartani.

Arra tervezték, hogy megfeleljen a legújabb grafikus kártyáknak

Ahogy a grafikus kártyák energiafogyasztása megnövekedett, úgy nőtt az energiafelvételi igényük is. A GF3 sorozatot úgy tervezték, hogy támogassa az NVIDIA és AMD grafikus kártyákat és a különböző csatlakozásoktól függően biztosítsa azok tápellátását.

PCIe Gen 5.0 támogatás

A Toughpower GF3 egy 16 pines csatlakozóval érkezik, amely erőteljes és stabil teljesítményt kínál, így a tápegység biztosítja a következő generációs GPU-k natív támogatását.

Ultracsendes Smart Zero ventilátor

A Smart Zero üzemmódot támogató ventilátor nem kapcsol be, amíg a terhelés nem haladja meg a tápellátás 30%-át, így minimálisra csökkenti a ventilátor zaját.

30 mV-os alacsony hullámzaj

Csúcsminőségű összeállítás alacsony hullámzajjal. A GF3 750, 850, 1000, 1200, 1350 W minden hullámzaja kisebb, mint 30 mV a +12, +5 vagy +3,3 V-os kimeneti feszültségeken 0 és 100% közötti terhelésnél, hogy stabil működést biztosítson és megóvja a teljesítménykritikus alkatrészeket a hosszú idejű megbízható működés fenntartásához.

Rendkívül szigorú feszültségszabályozás

A GF3 sorozat feszültségszabályozása megfelel az Intel +5 és -7%-os fősínekre vonatkozó szabványának. A GF3 750, 850, 1000 és 1200 W-os tápegység értéke a fő síneken legfeljebb ±2%, így folyamatos tiszta áramellátást biztosít kivételes feszültségstabilitás mellett.

Teljesen moduláris kialakítás, alacsony profilú szalagkábelezés

Választható kábeleket kínál a felhasználóknak, miközben a rendszert előnyös feszültséggel látja el. Az alacsony profilú fekete szalagkábelek megkönnyítik a kábelmenedzsmentet, visszaszorítják azok zsúfoltságát és növelik a légáramlást a gépházon belül.

100%-ban kiváló minőségű japán 105°C/221°F kondenzátorok

Nagy tartósságot és a nagyobb stabilitást kínálnak, miközben megbízhatók maradnak.

Nagy áramerősségű +12 V-os egysínes kivitelezés és csúcskategóriás technológiák

Az erőteljes +12 V-os sín megfelelő teljesítményt nyújt a legjobb kompatibilitás fenntartásához. Az LLC-topológia és a DC-DC áramköri kialakítás stabil működést és fokozott feszültségszabályozást biztosít.