Megérkezett Lukas Graham új mélyen személyes albuma

A Grammy-díjra jelölt, többszörös platinalemezes dalszerző-előadó, Lukas Graham bandája régóta várt, igazán személyes nagylemezét ’4 (The Pink Album)’ címmel teljes hosszúságban hallgathatjuk.

Hét éve annak, hogy a dán Lukas Graham világszerte elvarázsolta a közönséget egy sor himnusszal. Lelkünkig hatoló, jellegzetes hangzással, és pop lüktetéssel a “7 Years” és a “Love Someone” című slágerek megalkotója összesen három Grammy-jelölést, több milliárd streaminget és széleskörű kritikai elismerést szerezett számos országban.

A 11 csodálatos dalból álló új készlet részletezi a soul-pop hírnök önfelfedező útját az elmúlt évekből. Lukas, miután átélte apja elvesztését, maga is apa lett, és átvészelte a hírnév elképzelhetetlen felemelkedésének hullámvölgyeit, beleértve függőségét. A kivételes tehetség 2020-ban úgy döntött, hogy kijózanodik, és a családjára és a zenére összpontosít. Visszatérve dalszerzői gyökereihez, az énekes ugyanabban a régi próbateremben írt koppenhágai otthonától 10 perces bicikliútra, és megalkotta új albumát.

HALLGASD MEG KIEMELT DALÁT ITT!

Exkluzív podcastok a BEGURULVA és a PODCARS oldalakon!