A LEGO Csoport az Amerika Irodát Bostonba költözteti 2026-ban

A LEGO csoport ma bejelentette, hogy Bostonot választotta jövőbeli székhelyére az Amerikában, és jelenlegi irodáját 2026 végére költözteti a Connecticuti Enfieldből.

Az amerikai LEGO csoport elnöke, Skip Kodak szerint a lépés támogatni fogja az üzleti vállalkozások hosszú távú növekedési törekvéseit, hogy a LEGO ® játékot még több gyermek számára eljuttassák az Egyesült Államokban és az Amerika régióban.

Kodak elmondta: “ Boston a világ egyik legjobb városa, amely vonzza és megtartja a tehetségeket. Ez a világszínvonalú akadémiai intézményekkel, képzett munkaerővel és kiváló életminőséggel ideális helyszínt jelent az amerikai székhelyünk számára. Izgalmas terveink vannak a növekedés következő szakaszára, és reméljük, hogy megtarthatjuk jelenlegi csapatunk sokaságát, és új kollégákat vonzhatunk. ”

Az új irodába való költözés fokozatosan történik 2025 közepén, 2026 végére pedig befejeződik. Addig a LEGO alkalmazottai két helyszínen dolgoznak: – a meglévő Enfield iroda és a cég LEGO ® oktatási irodája a bostoni Back Bay-ben, ahol új szerepek találhatók.

Az Enfieldben székhellyel rendelkező összes kolléga pozícióval rendelkezik az új helyszínen, és áthelyezési segítséget kap, ha meg akarja tenni. Azok a kollégák, akik úgy döntenek, hogy nem költöznek át, pénzügyi támogatást és munkahelyi elhelyezési segítséget kapnak a vállalaton kívüli új lehetőségekre való áttéréshez.

Kodak elmondta: “ Hálásak vagyunk fantasztikus csapatunkért és a támogatásért, amelyet Connecticutban kapott az elmúlt 50 évben. Ez lehetővé tette számunkra, hogy sikeres üzletet építsünk és több millió gyermeket inspiráljunk. Sok időt akartunk adni az embereknek a jövőjük megtervezéséhez, így fokozatos átmenetet hajtunk végre az elkövetkező néhány évben. ”

A LEGO Csoport 1975-ben nyitotta meg irodáját az Enfield CT-ben. Az eredeti telephely gyár és raktár otthona volt, de a jelenlegi hely csak irodák. A cég új irodahelyiség keresését kezdi Boston központjában.

A LEGO csoport továbbra is támogatja meglévő helyi közösségi partnereit Connecticutban és Nyugat-Massachusettsben.

A LEGO csoport jelenleg körülbelül 2600 embert foglalkoztat az Egyesült Államokban, ahol 1962 óta működik. Jelenleg mintegy 740 ember dolgozik teljes munkaidőben az Enfield irodájából.

2022 júniusában a társaság bejelentette, hogy egy 1 milliárd szén-semleges szén-dioxid-kibocsátású gyártóüzem építését tervezi Virginiában. Az építkezés 2023 áprilisában kezdődik, és 2025 végére fejeződik be. A társaság több mint 100 LEGO üzletet működtet országszerte, köztük egy zászlóshajó-üzletet a New York-i 5. Ave-n. Globális székhelye Billundban, Dániában található, ahol a társaságot 90 évvel ezelőtt alapították.

Exkluzív podcastok a BEGURULVA és a PODCARS oldalakon!