Megérkezett az új „World Wide Work by MEWA“ termékkatalógus

Csapatunk mögött egy másik csapat áll

Szeptember 1-jétől már Magyarországon is az új „World Wide Work by MEWA“ termékkatalógusból rendelhetnek a textilszolgáltató vállalat ügyfelei. A sokszínű választék a munkaruházat minden területét átfogja, s ezzel teljessé válik a Magyarországon főleg ipari törlőkendőiről ismert, üzemi textíliákkal és egyéni munkavédelmi eszközökkel foglalkozó MEWA kínálata. A címlapon és a katalógus egyes részeit bevezető oldalakon a Bundesligában játszó német FC Mainz labdarúgó csapatát ábrázoló képeket találunk. A mainzi stadionban készült fotókra épül az idei katalógus mottója: „Csapatunk mögött egy másik csapat áll.

Széles márkaválaszték és teljes körű szolgáltatás

A MEWA ügyfelei mindent megtalálnak az új, 375 oldalas katalógusban, amire az üzemekben és a műhelyekben a biztonságos munkavégzéshez szükség van: a választék az egyéni védőeszközöktől, a munkavédelmi kesztyűktől és cipőktől a polár kabátokon át egészen a bőr védelmét szolgáló termékekig terjed. A női és férfi árucikkek száma idén 1.600-ra bővült.

A katalógus márkaválasztéka is szélesebb lett, a kínálatot idén már Dike, Dunlop és Fristad Kansas cikkek is színesítik. A „World Wide Work by MEWA“ többet nyújt, mint egy szokásos csomagküldő katalógus: a MEWA komplex munkaruházati szakértelme tükröződik benne. A vásárlók magyarázatot találnak a munkabiztonsági kategóriákhoz, gyakorlati tippeket kapnak a védőkesztyűk kiválasztásához, piktogramok és grafikák segítik az eligazodásukat az egyéni védőfelszerelések dzsungelében – megkönnyítve ezzel a megfelelő termék kiválasztását.

A vevők a konfekcióméretek és színek széles választékát találják a katalógusban. „Ha ügyfeleink igénylik, mindenben segítünk nekik. A katalógus tanulmányozásán túl személyes konzultációira is lehetőség van, Európa 23 országában már több mint 44 telephelyen vagyunk jelen“ – mondta Horváth László, a MEWA Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A divat is szempont

Melyik védőkesztyűt kell használni a különböző tevékenységekhez? Hogyan találom meg a munkatársak számára legmegfelelőbb munkavédelmi cipőt? Van a kertésznadrágomhoz passzoló pilótadzseki a kínálatban? A katalógus minden hasonló kérdésre választ ad. Divatos munkaruházati összeállításokat is találunk benne, amelyek egyes darabjai külön-külön könnyen megrendelhetők, hiszen a fotók mellett ott van az egyes darabok oldalszáma. A partnerek az egyes ruhadarabokat igény szerint természetesen saját logóval ellátva is kérhetik.

A stadion munkatársai a munka világának sokszínűségét jelenítik meg

A csapat mögött egy másik csapat áll“ koncepció visszaköszön a katalógus egészében. A MEWA ezúttal nem a profi futballistákat állította reflektorfénybe, hanem azt a csapatot, amely a stadionban a kulisszák mögött azért dolgozik, hogy az FC Mainz meccseit zökkenőmentesen lehessen lebonyolítani. Ennek a csapatnak olyan tagjai vannak, mint a pázsitfelelős, a szertáros, a stadiontechnikus és még sokan mások.

Ezek az emberek a mi célközönségünket jelenítik meg: azokat a dolgozókat, akik a műhelyekben és üzemekben a kulisszák mögött tevékenykednek“ – magyarázza a koncepciót Horváth László. A csapatot a tényleges helyszínen, azaz a mainzi Opel Arénában fényképezték reflektorfényben, ami az amatőr modellek számára meglehetősen szokatlan volt. „A vizuális ötlet és a dolgozói casting újszerű ötletnek tűnt, de az üzenet illik hozzánk és a partnerünkhez, a MEWA-hoz. Nagyon büszkék vagyunk soha nem látott tehetségeinkre, és elégedettek vagyunk az eredménnyel“ – tette hozzá Dag Heydecker, az FC Mainz ügyvezető igazgatója.

Szállítás bárhová Európában

A katalógus a MEWA honlapjáról (www.mewa.hu/szolgaltatas/world-wide-work-by-mewa) érhető el. Bármelyik kiválasztott terméket 72 órán belül kiszállítják egész Európában. A MEWA ügyfelei a www.worldwidework.eu címről is rendelhetnek.

MEWA textilmenedzsment

A MEWA Európa-szerte 44 telephelyen nyújt teljes körű szolgáltatást vállalati partnereinek, akiket munka- és védőruházattal, törlőkendőkkel, olajfogó és belépő szőnyegekkel, gépalkatrésztisztító berendezésekkel, valamint „World Wide Work by MEWA” márkajelzéssel ellátott munkavédelmi eszközökkel lát el. Mintegy 5.200 dolgozójával több mint 180 ezer ügyfelet, köztük ipari felhasználókat, kereskedelmi vállalatokat, műhelyeket és vendéglátóipari egységeket szolgál ki. A MEWA csoport 2016-ban 638 millió eurós árbevételt ért el. Az 1908-ban alapított vállalat ma vezető szerepet játszik a textilszolgáltatások piacán. A MEWA-t 2013 novemberében a legjobbak között jelölték a Német Fenntarthatósági Díjra. A zsűri „A fenntartható fejlődést leginkább szolgáló németországi termékek és szolgáltatások” kategóriában a legjobb három vállalat közé juttatta. 2016-ban a Deutsche Standards kiadó harmadszor adományozta „Az évszázad márkája” elismerést a vállalatnak, amely 2015-ben másodszor is elnyerte az „Globális piacvezető” kitüntetést.

MEWA Textil-Management filmben: http://www.mewa.hu/newsroom/minden-video/

MEWA követése a Twitteren: https://twitter.com/MEWA_HU

www.facebook.com/MEWADienstleistung/