A Rakuten Viber visszatér a Formula E-be az ERT Formula E Team partnerségével

MISANO WORLD CIRCUIT MARCO SIMONCELLI, SAN MARINO - APRIL 14: Sponsor logo on the ERT Formula E Team, ERT X24 during the Misano ePrix II at Misano World Circuit Marco Simoncelli on Sunday April 14, 2024 in Misano Adriatico, San Marino. (Photo by Simon Galloway / LAT Images)

A Rakuten Viber visszatér az ABB FIA Formula E World Championshipbe az ERT Formula E Team partnerségével

A Rakuten Viber, a privát és biztonságos üzenetküldés és hívások globális vezetője örömmel jelenti be, hogy az ERT Formula E csapattal kötött új partnerség révén visszatér az ABB FIA Formula E World Championshipbe.

Ez az izgalmas együttműködés az exkluzív ERT Bot elindítását jelenti a Viberen, amely a rajongóknak egyedülálló élményt nyújt, lehetőséget biztosítva, hogy betekinthessenek a kulisszák mögé. Az ERT Bot exkluzív tartalmakkal, izgalmas versenyekkel és különleges partneri kedvezménykódokkal fogja meglepni a Formula E rajongóit.

„Nagy örömünkre szolgál az ERT Formula E csapattal való együttműködés, ami a Rakuten Viber izgalmas visszatérését jelenti az ABB FIA Formula E World Championshipbe” – mondta Zarena Kancheva, a Rakuten Viber globális növekedési igazgatója. „Ez a partnerség tökéletesen illeszkedik ahhoz az elkötelezettségünkhöz, hogy összekapcsoljuk az embereket a szenvedélyeikkel, és biztosak vagyunk benne, hogy az ERT Bot a Viberen a Formula E rajongók virágzó központjává válik világszerte.”

Russell O’Hagan, az ERT Formula E Team COO-ja és csapatfőnök-helyettese hozzátette: „Nagy örömmel üdvözöljük a Rakuten Vibert partnerként a fedélzeten. A kommunikáció innovatív megközelítésével az ERT Bot a Viberen fantasztikus platform lesz számunkra, hogy mélyebb szinten kapcsolódjunk a rajongókhoz, és megosszuk csapatunk útját a szezon során.”

A partnerség részeként a Rakuten Viber és az ERT egy versenyzői és csapattémájú matricacsomagot állított össze, amely letölthető a Viber matricapiacáról, így a rajongók szórakoztató és interaktív módon fejezhetik ki támogatásukat.

A bejelentés közvetlenül a várva várt Berlin ePrix előtt történik, így a Rakuten Viber számára izgalmas pillanat a Formula E világába való visszatérés.