Még csúcsra sincs járatva az „Overdrive”, de itt az Ofenbach új zenéje

A világ egyik leghallgatottabb francia producerduója, az Ofenbach visszatér egy egészen új dance-pop bangerrel az amerikai énekesnő, salem ilese közreműködésével. A „feelings don’t lie” című dallal a páros egy felfedezésre váró oldalát mutatja meg, nem titkolt céljuk, hogy túlmerészkedjenek kontinensünkön.

Pályafutása kezdete óta az Ofenbach slágerek elképesztő sorozatát szállította – gyönyörű példák erre a rádiók jelenleg is egyik legnagyobb kedvence, az „Overdrive” Norma Jean Martine-nal és szintén az előadóval és a Quarterheaddel készült „Head Shoulders Knees & Toes”.

2024 elején César és Dorian három teljes hónapot töltött Los Angelesben dalszerzőkkel, producerekkel és előadókkal együtt dolgozva, hogy megtalálják még kiaknázatlan hangzásukat. A salem ilese-zel közös „feelings don’t lie” debütálásával pedig egy új korszak jött el, európai sikereiket követően az Ofenbach készen áll arra, hogy új közönséget érjen el.

Amikor elindulunk ezen az úton, a rajongóink iránti elkötelezettségünk továbbra is megingathatatlan. Izgatottan várjuk, hogy velünk tartsatok ti is, mely során új távlatokat fedezünk fel, feszegetve kreativitásunk határait” – mondta el a páros.

És hogy mi is ez az új éra? A megjelent track alapján egy sokkal intimebb, a félhomályos klubok atmoszféráját felidéző elektronikus zenei elképzelés.

MEGNÉZEM