Macskabár

Sólyom Anna: Macskabár
Nincs szükség hét életre – ebben az egyben is boldog lehetsz
Fordító: Mester Yvonne

Nagore élete viszontagságosan alakul: szakított a barátjával, otthagyta a munkahelyét, és jó tíz év után visszaköltözött Barcelonába. Mivel nem tudja fizetni az albérletét, kis híján utcára kerül. Ekkor egy régi barát különleges munkahelyet ajánl neki: felszolgálót keresnek a Macskabárba, ahol délutánonként hét cica keresi gazdáját a betérő vendégek közt. Nagore egy kellemetlen gyerekkori élmény miatt retteg a macskáktól – helyzete azonban reménytelen, így végül egyhónapos próbamunkára szerződik.

Idővel a káosznak tűnő szituáció apránként meghatározó élménnyé alakul át: a Macskabár hét macskamestere a lány kezébe adja a boldogság művészetének kulcsait. A négylábúaktól tanult képességek – többek közt a derű, a koncentráció, az alkalmazkodás – sorsfordító hatást gyakorolnak Nagore életére.

Sólyom Anna Budapesten született, 2012 óta Barcelonában él. Filozófus, író, az írás mellett testalapú stresszcsökkentő terápiákat tart. 2012-ben jelent meg az első könyve Párnafilozófia címmel, melyet két kézikönyv és a spanyolul írt debütáló regénye, a Macskabár (Neko Café) követett. A Macskabár nemzetközi sikert aratott, és a spanyol, francia, német, görög, olasz és portugál kiadások után immár a szerző szeretett anyanyelvén is olvasható.

Megjelenés: 2022.május 12.
Oldalszám: 240 oldal
Méret: 130 x 200 mm
Kötés: kartonált
Ár: 3290 Ft
ISBN: 978 615 6058 737
Megvásárolható itt