Letisztult, de ütős újdonsággal harangozza be új lemezét Charlotte Day Wilson

Charlotte Day Wilson, kanadai multiinstrumentalista énekes-dalszerző és producer május 3-án adja ki második lemezét, “Cyan Blue” címmel. Az album harmadik ízelítője a letisztult és elegáns “Canopy“, mely az ellenségeskedés terhét szövi zenébe. A dalhoz Sylvain Chaussée és Mellány Sanchez segítségével forgattak monokróm videóklipet, melynek érdekessége, hogy az énekesnő hokikarrierjét is megidézi. A “Canopy” az egyszerre lesújtó és gyönyörű “I Don’t Love You” című felvételt követi, mely “arra hivatott emlékeztetni minket, hogy a szerelem elvesztése és lezárása ugyanolyan inspiráló tud lenni, mint a megtalálása”.

Hallgasd és nézd meg a “Canopy” című dal klipjét itt »

Rendeld elő a “Cyan Blue” című lemezt »
“Cyan Blue” dalaiban a gospel zongorától kezdve a soulos basszusszólamokon és atmoszférikus elektronikán át az átható R&B-ig sokféle hatás keveredik majd. “Szeretném ismét a fiatalkori önmagam friss szemein keresztül látni a világot. Mielőtt még nem volt ennyi lelki csomagom, mielőtt még ennyit éltem volna. Ugyanakkor azt is szeretném, ha a fiatalabb énem látná, hogy hol tartok most. Jó lenne, ha át tudnék adni neki valamit abból a bölcsességből és tisztánlátásból, amivel most rendelkezem” – árulta el Charlotte Day Wilson, aki Leon Thomas (SZA, Ariana Grande, Post Malone) és Jack Rochon (H.E.R, Daniel Caesar) oldalán készítette el a 13 dalos lemezt. Ezúttal igyekezett hátrahagyni a rá jellemző maximalizmust, és sokkal inkább arra törekedett, hogy nyers valójukban örökítse meg az érzéseket és a szerzeményeket inspiráló pillanatokat.

Habár ez még csak a második stúdióalbuma lesz, az énekesnő valójában már 2016 óta aktív alkotója a zenei életnek. Olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Kaytranada vagy a BADBADNOTGOOD, dalaiból DrakeJohn Mayer és James Blake is használt már hangmintákat, nemrég pedig Patti Smith dolgozta fel “Work” című slágerét.

HALLGASD MEG A DALT »