Lépj a hősök véráramába a ’Campuson’

Figyelj pénteken élesen/a Magashegyi Underground, s az Éva Presszó koncerten: megtudhatod, hogy kedvenc előadóid sokszorosan hősök, hiszen – amikor és ha tehetik – vért adnak. Hallgass rájuk! Fesztiválozz, és segíts azokon, akik nem lehetnek itt!

Fesztiválozó véradásra invitálják a vöröskeresztesek a Campus Fesztivál vendégeit és résztvevőit július 20-án, 21-én 10 órától 17.30-ig. A véradókamion „személyesen” lejön a nagy alkalomra, és légkondicionált terében, kellemes körülmények között adhatnak vért a segítő szándékú ifjak és örökifjak a fesztivál bejáratánál. Még az is megeshet, hogy híresség is betér vért adni, hiszen ha megkérdeznénk a fesztivál fellépőit, bizony, igen sok közkedvelt előadóról kiderülne – vagy kiderült már –, hogy csendes hős is, hiszen így nevezik a vöröskeresztesek a véradókat. Bíborka, a Magashegyi Underground énekesnője, és az Éva Presszó tagjai, érdeklődésünkre elárulták, hogy szívügyük a véradás, és – amikor tehetik – vért adnak.

Személyi és TAJ-kárty

A véradás a donor egészségét is szolgálja, hiszen aki véradó, biztosan tudja, hogy egészséges: a véradást alapos orvosi ellenőrzés előzi meg, és a levett vér teljeskörű szűrővizsgálaton esik át.

A szervezők kérik a véradókat, hogy hozzák magukkal személyi igazolványukat, lakcím- és TAJ-kártyájukat. A véradás előtt étkezzenek a napszaknak megfelelően, és fogyasszanak bőségesen alkoholmentes folyadékot. Véradás után sört, zsíroskenyeret, édességet kapnak, és több sorsoláson is részt vesznek. Mint korábban is jeleztük, nyerhetnek fitness-bérletet, paintball-belépőt, 35 000 forintos nyaralási kedvezményt. A fődíj egy egészhetes, kétszeményes nyaralás Görögországba, Makrygilosba.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .