Az első Casio x Against Lab modell

Ez az első alkalom, hogy a Casio együttműködik az Against Lab divatmárkával a limitált kiadású G-SHOCK DW-6900AL22 piacra dobásában az S.E.A területen.

A DW-6900 1995-ben jelent meg, ez volt az első G-SHOCK, amely EL háttérvilágítással rendelkezik. A háttérvilágítás szöveg vagy szimbólum megjelenítési képessége népszerű funkcióvá vált. Ezenkívül a sorozat „Triple Graph” modellként vonzotta a rajongókat, és a mai napig ugyanolyan népszerű maradt. A specifikációt tekintve az óra ütésálló és 200 méteres vízállósággal rendelkezik.

Ihletet merítve azon emberek emberfeletti mentális szívósságából, akik felébrednek és motorral mennek munkába, elviselik a hőséget, esőt és időnként a közúti zaklatásokat. Ez az együttműködés megtestesíti a végső malajziai szellemet – a The Grindet. Bármikor itt az ideje a darálásnak.

A motorkerékpár-kultúra egyike a malajziai társadalom sok erős identitásának. A motoros szellem a G-shock szellemiségét tükrözi, mindkettőt a keménység építi fel. Szinte minden malajziainak van saját tapasztalata a motorkerékpárral kapcsolatban – olcsónak, könnyen karbantarthatónak és megbízhatónak szánták. A kis motorkerékpárt üzletvitel eszközeként használják. Nevezzen meg bármilyen feladatot, és valószínűleg meg is tette.

A motorkerékpár-alkatrészek tervezési nyelve ennek az együttműködésnek a fő tervezési eleme. Az általános megjelenés matt fekete, és tele van finom részletekkel. Az egyedi elemek az egyedi AGAINST gumiabroncs futófelület-grafika és az „ALL ENDEAVOUR, NO SURRENDER” márkaszlogen, mindkettő az óraszíjra van nyomtatva.