JL premier

Hétfő éjjel minden szabályt megszegtek Hollywoodban: Az igazság ligája (Justice League, hazai bemutató: november 16.) gálapremierjén egy teljes utcát építettek a Dolby Theatre-be vezető széles vörös szőnyeg köré, a több száz rajongó számára külön, jól elkerítet lelátókat építettek, és végig bekamerázták az egészet. A sztárok elképesztően jó hangulatban érkeztek, valószínűleg a közelgő nagy sikerre számítva mindannyian nagyon fel voltak dobva, és szívesen rosszalkodtak kicsit. Ezra Miller (vagyis Flash) kezdte a felfordulást, aki a testőrei legnagyobb rémületére átmászott a kordonon, és felkapaszkodott a rajongók közé, hogy hosszan fényképezkedhessen velük. Valószínűleg nem véletlenül mondta nem sokkal korábban egy riporternek a következőket:

– Szeretem azokat, akik megszegik a szabályokat. Ezért bírom a szuperhősöket. Először a fizika szabályait szegik meg, aztán az összes többit. Ez bejön! Főleg, hogy jó cél érdekében csinálják.

Az utána következő színésztársai szintén nagyon pörögtek: Ray Fisher (vagyis Kiborg) kiragadta egy riporter kezéből a mikrofont, és dalra fakadt, a hatalmas termetű Jason Momoa (Aquaman) minden nőt megölelgetett, Gal Gadot táncra perdült aranyruhájában, Henry Cavill pedig majdnem élő adásban árulta el, hogy mit csinál a filmben – rá kellett szólni, hogy vigyázzon, ne rontsa el a nézők örömét. Róla egyébként Connie Nielsen (Hyppolita) azt is elárulta, hogy a szereplők forgatásra érkező gyerekeinek legjobb pótapukája volt. Az egyre sűrűbb szakállat növesztő Ben Affleck hozzájuk képest visszafogottnak tűnt, de róla is az sugárzott: mindannyian érzik, hogy nagy film érkezik a mozikba.

IC Press

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .