Ismét velünk van az Erő

A legújabb mozifilmhez készült LEGO® Star Wars™ készletek megérkeztek Magyarországra

Már nem kell sokat várnunk, hogy ismét átéljük a legendás űreposz hőseinek legújabb kalandjait. Amíg a Star Wars: Az utolsó Jedik december 14-i premierére várunk, a film története megelevenedik előttünk a legújabb LEGO® Star Wars™ készleteknek köszönhetően.

Az események ott folytatódnak, ahol Az ébredő Erő története véget ért: a főszereplő Rey Luke Skywalker segítségével próbál úrrá lenni a benne rejlő Erőn. A mostani, még több izgalmat tartogató epizódban ismét felbukkannak az előző részben megismert, valamint a már régről visszatérő szereplők, továbbá főhősünknek akadnak új szövetségesei is. Az új filmben a hűséges és mindig megbízható Chewbacca, a jó útra tért Finn, és az előző részben kulcsszerepet játszó, a rajongók kedvencévé vált, lelkes kis BB-8TM kísérik végig Reyt az Erő megismerésének útján. A boltok polcain már elérhető legújabb LEGO Star Wars készletek segítségével kicsik és nagyok nem csak részesei, de írói is lehetnek ennek a nem mindennapi történetnek.

Reynek szüksége is lesz barátai segítségére, hiszen Kylo Ren és az Első Rend mindent megtesz, hogy felkutassák Luke Skywalker titkos búvóhelyét, és bebiztosítsák a Sötét Oldal hatalmát. Csatlakozz a lázadók seregéhez, és légy Te is részese a mindent eldöntő küzdelemnek! Az Első Rend igazi nagyágyúkat vet be a győzelem érdekében: a szárazföldön a masszív Első rendi nehéz támadó lépegetőkkel™ kell a lázadóknak felvenniük a harcot, míg az űrben az új Első Rendi Csillagromboló™ előtt nincs megállás.

A lázadóknak és Rey kis csapatának össze kell fogniuk, ha meg akarják menteni a galaxist a Sötét Oldal uralmától. Vajon sikerül megállítaniuk Kylo Rent és az Első Rendet? A csata végkimenetelének csak a képzelet szabhat határt!

Cikkszám Terméknév

75176

Ellenállás oldali teherszállító gondola™

75177

Első rendi nehéz felderítő lépegető™

75179

Kylo Ren TIE Fighter™

75184

LEGO® Star Wars™ Adventi naptár

75187

BB-8™

75188

Ellenállás oldali bombázó

75189

Első rendi nehéz támadó lépegető™

75190

Első Rendi Csillagromboló™

75526

Elit TIE Fighter pilóta™

75528

Rey

75529

Elit testőr

75530

Chewbacca™