Illat, mint személyiségünk tükre

Fejezzük ki magunkat illatunk segítségével

Milyen is egy nő? Kifinomult és elegáns vagy sikkes és bevállalós? Gondoskodó anya vagy vad lázadó? Esetleg szűzies álmodozó vagy buja, csábító jelenség? A nőt nem lehet egyetlen jelzővel leírni, hiszen mindannyian sokoldalúak és sajátosan egyediek vagyunk. Sokszor aktuális hangulatunktól, kedvünktől függ, milyennek akarunk éppen látszani, milyen képet szeretnénk a külvilágnak mutatni magunkról. Ha változó hangulatunk alapján választjuk ki aznapi szettünket, hajviseletünket vagy sminkünk színvilágát, akkor miért ne fejezhetnénk ki aznapi énünket egy különleges illattal? Hiszen a sok gyönyörű, érdekesen változó aspektusokat, amelyek egy nő személyiségét alkotják, nem lehet egy illattal behatárolni.

Az AVON első kétvégű parfümjének, az AVON EVE Duet megjelenésével a mai nők sokszínűségét ünnepli, amely két egyedi, de egymással mégis harmonizáló, egymásra rétegezhető illatot tartalmaz. Választhatjuk hangulatunknak megfelelően a parfüm aranyszínű, Radiant nevet viselő, virágosan könnyed variánsát, vagy a lila Sensual csábítóan gyümölcsös illatát, finom illatfelhőbe burkolva magunkat. Ám akár keverhetjük is az egymással tökéletes összhangban álló változatokat, és egy új illatot alkothatunk stílusunknak megfelelően – épp olyan különlegeset, amilyenek mi magunk vagyunk. Így végtelen lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy hangulatunknak megfelelően alkossunk egy új illatot, ami csak a miénk: a tündöklő és vibrálóan virágos-gyümölcsös illaton át az elbűvölő és addiktív fás-virágos akkordokig végtelen a variációk száma. Az AVON Eve Duet parfüm egy gyönyörű felfedező útra visz minket, hogy megélhessük nőiességünket és saját kontrasztjainkat.

Mivel az AVON Eve Duet parfüm a nők különböző oldalát személyesíti meg, ezért a vállalat Eva Mendes színésznőt kérte fel a parfüm arcának. Eva egy tehetséges és gyönyörű híresség, akinek egyszerre sok szerepben kell helyt állnia a mindennapok folyamán, mint minden modern nőnek. Két gyermek édesanyja, sikeres divattervező, vállalkozó és színésznő, mindenkit elbűvöl maga körül szellemes, merész és káprázatos személyiségével.

Nagy megtiszteltetés, hogy együttműködhetek egy olyan céggel, mint az AVON, amely évek óta megérti és tiszteli a nőket. Szeretek kreatív lenni és kísérletezni a hangulatom szerint, hogy szabadon fejezhessem ki magam, és hogy ezt egy illattal tehetem meg, az fantasztikus. Az illatok nagy szerepet játszanak az életemben, így szeretek kísérletezni a Sensual és a Radiant variánsok eltérő kombinációival, hogy ezek segítségével is kifejezhessem aktuális hangulatomat és belevigyem az illatba a saját személyiségemet is” – mondta Eva Mendes színésznő.

Nem is lehetnénk boldogabbak, hogy Eva lett az AVON Eve Duet arca, hiszen megtestesíti mindazt, amiért az AVON kiáll. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen tehetséges, inspiráló nővel együttműködve mutathatjuk be a leginnovatívabb illatunkat” – mondja Végh-Kósa Anita, az AVON PR és Digitális vezetője.

A parfümöt az AVON az IFF mester parfümőrével, Jean-Marc Chaillon-nal együtt alkotta meg. Az AVON Eve Duet figyelemre méltó, hosszantartó illatai közös szívjeggyel rendelkeznek, ami nem más, mint az egzotikus amazonasi vízililiom, amely évente csupán három napig virágzik. A liliom színét és illatát hajnaltól alkonyatig változtatja ebben az időszakban, ami tökéletesen jelképezi a nők változó arcát, a napközbeni hangulatuk változását.

Az AVON-nal való együttműködésünk során az volt a célunk, hogy valami igazán egyedülálló szépséget hozzunk létre amellett, hogy figyelembe vegyük a vásárlói igényeket. Úgy gondolom, hogy ez az AVON Eve Duet esetében sikerült megvalósítani,, hiszen nem csak külsejében, hanem illatában is egy abszolút megnyerő illatkombinációt álmodtunk meg” – jegyzi meg Jean-Marc Chaillon mester parfümőr.

Radiant – a frissítő mandarin és az édes almavirág keveredik a jázmin mennyei illatával, amit a vízililiom és a fás akkordok koronáznak meg, létrehozva egy könnyed és ragyogó illatot.

Sensual – az édeskés vadszilva, a karakteres rózsabors és az éjjeli jázmin kombinációja a vízililiom és a pacsuli aromáival társulva alkot egy varázslatos illatkompozíciót.