Hírességek futnak a beteg gyerekekért

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Ma már a világ legjelentősebb futóversenyein csak úgy vehet részt egy sportoló, hogy képvisel egy jó ügyet, támogat egy egyesületet vagy alapítványt. Szerencsére ez a szokás itthon is egyre népszerűbb, így egyre többen vállalják, hogy jótékony futóvá válnak. A Mosoly Alapítványt ezúttal két futó nagykövet is képviseli majd az NN Ultrabalaton futóversenyen: Acél Réka és Simon Kornél.

A Mosoly Alapítvány idén 11. alkalommal vesz részt az NN Ultrabalaton futóversenyen a Mosoly Váltóval 2018. május 11-13. között, amely a szervezet egyik legnépszerűbb élményprogramja és egyben a legsikeresebb adománygyűjtő rendezvénye is.

A váltóban egy hétvége alatt 21 Mosolyos gyerek (látássérült, illetve pszichoszomatikus zavarral élő) 47 szakaszban futja körbe a Balatont, fejenként 4-7 kilométert teljesítve.

A Mosoly Váltóhoz adományozók csatlakoznak, akik együtt futnak a gyerekekkel az általuk választott, támogatott szakaszon.

Az eseményen való részvétellel a még gyógyuló gyerekeknek szóló Mosoly terápiákat támogatják.

Ezt a csapatot erősíti idén Acél Réka és Simon Kornél is. A 2018-as NN Ultrabalatonon együtt futnak a gyerekekkel a Mosoly Váltóban egy-egy szakaszon, és képviselik, népszerűsítik az alapítvány munkáját.

Rékáról

Acél Réka gyerekfilmek után kapott szerepet az 1989-ben induló népszerű műsorban, a Kölyökidőben, 2010-ben pedig az M1-en futó Főtér háziasszonya lett. Két gyermek édesanyja. Jelenleg saját vlogot vezet gyerekprogramokról a Budapest Kids weboldalán.

Azért mondtam igent a felkérésre, mert ugyan nagyon régóta a futás az egyik legfontosabb sport az életemben de még soha nem indultam versenyen. Úgy éreztem, ez egy kellően fontos és komoly alkalom ahhoz, hogy támogassam és segítsem legalább a jelenlétemmel a Mosoly Alapítványt, másrészt, hogy életem első futóversenyén részt vegyek.”

Kornélról

Simon Kornél színész, rendező, a Társas játék tévésorozat főszereplőjekét vált országosan ismerté, de 2003 óta folyamatosan játszik filmekben és színházakban is. 2010-ben kezdett rendezni, legfrisebb munkája, a Tanár Úr, kérem a Karinthy Színházban látható.

Színészként az RTL Klub csatornán most induló A tanár című sorozatban vállalt szerepet, melyet március 31-től tűz műsorára a csatorna.

Ismert emberként kötelességemnek érzem, hogy kiálljak társadalmilag fontos ügyek mellett, édesapaként pedig különösen közel áll hozzám a Mosoly Alapítvány által végzett munka, a beteg gyerekek lelki gyógyítása. Örömmel veszek részt a Mosoly Váltóban és szívesen futok a gyerekekkel”

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .