A Helly Hansen újratervezett őszi/téli Base Layer kollekciója kényelmes és egyben meleg viselet a hideg téli sportok kedvelői számára

1970-ben a Helly Hansen kifejlesztette a forradalmi Lifa® technológiát, amellyel életre hívta a világ első technikai aláöltözőjét.  Az egyedülálló aláöltöző úgy lett kialakítva, hogy megalkuvást nem ismerve biztosítsa a meleget, miközben elvezeti a nedvességet a bőrfelszínről, amely nagyban megváltoztatva az outdoor szakemberek mindennapi életét. A legmodernebb Lifa® technológia található meg a legújabb aláöltözőknél is.

A 2017-es őszi/téli szezonban a Helly Hansen teljesen megújítja Lifa® technikai vonalát; a 100%-ban merinói gyapjúból készült aláöltözetek új dizájnnal, formával, színekkel és grafikával rendelkeznek, illetve a típusnevek is módosultak, annak érdekében, hogy a profi és aktív sportolók könnyebben megtalálják a számukra megfelelő kényelmes aláöltözőt, amely melegen és szárazon tartja őket bármilyen aktív mozgás közben.

Amikor a márka először mutatta be a Lifa®-t a piacon, az aláöltöző nemzetközi szinten nagyon gyorsan elismertté vált az alacsony és magas intenzitású tevékenységek alatt nyújtott hatékony teljesítményének köszönhetően. Napjainkban a Lifa® aláöltözőt számos profi síelő és hegymászó, sportoló és a világ legzordabb környezetében dolgozó férfiak és nők egyaránt használják. Olyan professzionális síelők választják ezt az aláöltözőt, mint a kanadai alpesi síválogatott, a finn sífutó válogatott és a svéd alpesi síválogatott tagjai.

A Helly Hansen továbbra is a profik tapasztalataira támaszkodva törekszik a megújulásra az aláöltözők iparágán belül” – mondta Kristoffer Ulriksen, a Base Layer kategóriamenedzsere. „Az elmúlt 15 évben a lehető legnagyobb teljesítmény elérése érdekében egyedül a Helly Hansennek sikerült több mint ötvenszer újítani a rostok és a varrások felépítésén – a márka célja a teljesítmény mellett az, hogy az emberek számára kényelmet nyújtson, melegen és szárazon tartsa őket, függetlenül attól, hogy hol vannak, vagy milyen tevékenységet végeznek.

A 2017-es őszi/téli kollekcióban a Helly Hansen a teljes aláöltöző vonalat 5 szegmensre osztotta fel és új nevekkel látta el: Lifa®, Lifa® Active, Lifa® Merino, HH Merino Light és HH Merino Mid. Mindegyik változat úgy lett kialakítva, hogy az alacsony intenzitású tevékenységektől kezdve, mint a hűvös reggeli munkába meneteltől, egészen a magas intenzitású aktivitásig, mint  a fekete pályán való buckasízésig megfelelő legyen.

A Lifa® Merino ½ Zip tartós meleget biztosítva tökéletes választás férfiaknak és nőknek egyaránt még a leghidegebb napokban is. A kétrétegű kialakítás lényege, hogy a belső Lifa® szálak elvezetik a testről a nedvességet, így biztosítva a kényelmes érzetet, emellett szárazon tart, míg a külső merinói gyapjú meleget ad még rendkívül hideg időben is.

A férfiaknak és nőknek egyaránt tökéletes Lifa® Merino Seamless ½ Zip aláöltözetben a Lifa® Merino előnyeit ötvözi: a rostszálak elvezetik a testről a nedvességet, míg a merinói gyapjú meleget ad, a tökéletesen zárt varrások és a szuper sztreccs felépítés pedig lehetővé teszi a kényelmes mozgást a legaktívabb napokon is.

 

A Helly Hansen Base Layer kollekció legfőbb darabjairól készült képek a következő linken érhetőek el:

https://www.dropbox.com/sh/6b486b95e3n8800/AAA1y_fIqzwalL5YYiBHS2mwa?dl=0

 

 

Lifa® Merino ½ Zip

A Lifa® Merino a Helly Hansen legmelegebb aláöltözte, bármilyen hideg időben történő, aktív mozgáshoz tökéletes választás. A 100%-ban merinói gyapjúból készült egyedülálló 2 az 1-ben aláöltözőt a Lifa® Stay Warm anyagtechnológiával ötvözték egy egyedi kétrétegű konstrukcióban. A Lifa® Merino a merinói gyapjú összes előnye mellett a technikai Lifa® rostok egyedülálló tulajdonságait is biztosítja.

 

 

 

 

Lifa® Merino ½ Zip

 

 

Tulajdonságok:

·         2 az 1-ben aláöltözet

·         2-rétegű konstrukció

·         A külső 100% -ban merinói gyapjú réteg a belső, Lifa technológiájával készült réteggel van kombinálva

·         Nincs szúró, viszkető érzés, a gyapjú nem érintkezik közvetlenül a bőrfelszínnel

·         Laposvarrások a teljes komfortérzetért

·         ½ cipzáras kialakítás a mellkasi részen

·         Normál szabás

 W Lifa® Merino ½ Zip

 

 

Lifa
® Merino Seamless ½ ZipA Lifa® Merino Seamless a Helly Hansen legmelegebb aláöltözte, bármilyen hideg időben történő, aktív mozgáshoz tökéletes választás. A 100%-ban merinói gyapjúból készült egyedülálló 2 az 1-ben aláöltözőt a Lifa® Stay Warm anyagtechnológiával ötvözték egy egyedi kétrétegű konstrukcióban. A Lifa® Merino Seamless a merinói gyapjú összes előnye mellett a technikai Lifa® rostok egyedülálló tulajdonságait is biztosítja. A varrás nélküli konstrukció teljes komfortérzetet és mozgásszabadságot biztosít.Lifa® Merino Seamless ½ Zip

 

 

Tulajdonságok:

·         2 az 1-ben aláöltöző

·         2-rétegű konstrukció

·         100%-ban merinói gyapjúból készült külső réteg

·         Lifa® technológiával készült belső réteg

·         Nem szúr

·         ½ cipzáras konstrukció a mellkasi részen

·         Testhez álló szabás

W Lifa® Merino Seamless ½ Zip