Hallgass a színek harmóniájára!

Utánozhatatlan zeneélmény a legkülönlegesebb őszi-téli színekben a B&O PLAY-től

Találd meg az egyensúlyt az életedben! A Japán ihlette új, limitáltan elérhető őszi-téli B&O PLAY kollekció a mély ibolya, a halvány orgona, a vízpárát idéző szürke és a bordóba hajló barna harmonikus színeivel bűvöl el. A B&O PLAY legkedveltebb hangeszközeivel elfelejtheted az átlagos hétköznapokat, csak hagyd, hogy elvarázsoljon az ellenállhatatlan színekkel társított páratlan hangélmény!

Őszi-téli színek a B&O PLAY -től:

Világosszürke (Vapour)

Merülj el a zenében akár a nyüzsgő város kellős közepén, akár a hajnali napfényben! A kollekció harmóniát sugárzó új színe a nagyvárosok felett megcsillanó párát idézi meg, a páratlan zeneélmény pedig tökéletes aláfestést ad mindennapjaidnak!

Szabadság, zene, nyugalom. Add át magad a Beoplay H4 vezeték nélküli fejhallgató nyújtotta egyedülálló hangzásnak bárhol, bármikor. A személyre szabható zeneélmény a minimalista dizájnnal lesz igazán egyedülálló. Bőr, alumínium és acél: az ikonikus Bang & Olufsen anyaghasználat és a párás szürke szín harmóniát és kényelmet sugároz. Hallgasd minden pillanatban kedvenc zeneszámaidat, és szűrd ki a város zaját a passzív zajszűrős H4-gyel akár 19 órán át!

Ajánlott fogyasztói ár: 89 990 Ft

A B&O PLAY-től megszokott elegancia és letisztult stílus jellemzi a párás- és ezüstszürke színeiben játszó Beoplay H5-t. A nappali szetted mellett a spontán délutáni futáshoz vagy egy erdei túrához is kiválóan passzol, csepp- és porálló kialakítása pedig strapabíróvá teszi. Akár 5 órányi kötetlen, vezeték nélküli kikapcsolódás és a B&O PLAY-től megszokott kifogástalan minőség! Élvezd a H5 adta hűvös eleganciát az év bármely napján!

Ajánlott fogyasztói ár: 74 990 Ft

Barna (Umber)

A varázslatos japán erdők ihlették a B&O PLAY mély, umbrabarna hordozható hangszóróinak színét. Vidd magaddal a Beoplay A1 és P2 hangszórókba zárt elemi energiát! Ereszd ki a hangját, és add át magad az ellenállhatatlan zeneélménynek!

A B&O PLAY legkisebb hordozható hangszórója magával ragadó mélybarna színével kalandra csábít! A Beoplay P2-vel akár 10 órán keresztül a legkiválóbb minőségű zeneélményben lesz részed, bárhová mész. Rázd meg vagy koppints rá, és máris elérheted az okosfunkcióit is. Hordozhatósága magasabb szintre emeli a hangélményt: ugyanúgy szól a lakásban, ahogy egy kirándulás vagy kertiparti alatt, és akár a zsebedben is elfér. Tervezésekor a minimalista design mellett figyeltek arra is, hogy csepp- és porálló alumínium borítása bírja a gyűrődést. Vidd magaddal bárhová!

Ajánlott fogyasztói ár: 49 990 Ft

Éld át a Beoplay A1 elsöprő erejét! Az A1 ikonikus dizájnja bordóba hajló barna színével válik igazán felejthetetlenné. Otthonodban, utazáskor, és a szabadban is megkapod a B&O PLAY legkedveltebb hordozható hangszórójától az utánozhatatlan hangzást. A B&O PLAY-re jellemző prémium anyagoknak köszönhetően bárhol használhatod: bírja a vízcseppeket és a port is, a bőrszíjjal pedig bárhová felakaszthatod. Egy töltéssel akár 24 órán át teljesen egyedi zeneélményben lehet részed, sőt a Beoplay alkalmazáson keresztül teljesen személyre is szabhatod a hangzást.

Ajánlott fogyasztói ár: 74 990 Ft

Ibolya (Violet)

Formabontó színválasztás párosul a letisztult dizájnnal. A Beoplay H4 fejhallgató és az A1 hordozható hangszóró ibolyaszínbe öltözött, hogy a legegyszerűbb outfitből is a legkülönlegesebb összeállítást hozhasd ki! Az ellenállhatatlan külső kivételes belsőt takar: a B&O PLAY-től megszokott minőségi zenét kaphatsz bárhol, bármikor.

A zene a mindened, de elengedhetetlen a stílusos megjelenés is? Mindig veled lehet a Beoplay H4 vezeték nélküli fejhallgatója, amely ibolya színével vonzza a tekintetet. Tedd fel reggel munkába vagy iskolába menet, és élvezd akár 19 órán keresztül az irigylő tekinteteket és a személyre szabható Bang & Olufsen hangzást! Kényelem és szabadság: a Beoplay H4 ikonikus anyaghasználatából most sem maradhatott ki a bőr, az acél és az alumínium. Zárd ki a felesleges zajokat a passzív zajszűrővel, és légy stílusos a zenéddel mindig.

Ajánlott fogyasztói ár: 89 990 Ft

Légy akár a zajos utcán, akár otthon a kanapén, a Beoplay A1-től letisztult stílust és egyedi hangélményt kapsz. A True 360 hangzásnak köszönhetően minden irányból úgy szólnak majd kedvenceid, ahogyan azokat szereted – tökéletesen. Nem csak méltán híres dizájnja, hanem figyelemfelkeltő színe miatt is elengedhetetlen kiegészítőddé válik. Engedd ki a hangját, amely akár 24 óráig szólhat egyfolytában a B&O PLAY legkedveltebb hordozható hangszórójáról. Tűnj ki a mindennapokból az ibolya színű Beoplay A1-gyel!

Ajánlott fogyasztói ár: 74 990 Ft

Orgona (Lilac)

Elbűvölő, akár a virág. A Beoplay P2 hordozható hangszóró az orgona színében pompázik most, hogy ne csak a hangja nyűgözzön le újra és újra. Az új szín mögött a megszokott elsöprő hangzás rejlik, amit akár teljesen személyre is szabhatsz a Beoplay alkalmazáson keresztül. Sőt, rázással és koppintással okosfunkcióit is használhatod. Bárhová magaddal viheted, és mindenhol a legjobb hangélményt kapod, akár 10 órán keresztül. Találd meg benne a vagány kiegészítődet és tökéletes útitársad!

Ajánlott fogyasztói ár: 49 990 Ft

Natúr (Natural)

A végletekig letisztult, és mégis elképesztő erejű hangeszközre vágysz? A B&O PLAY legújabb hordozható hangszórójában, a limitált ideig natúr színben is elérhető Beoplay P2-ben megtaláltad az igazit! Az autentikus Bang & Olufsen anyagok, az alumínium és bőr a P2 elengedhetetlen összetevői. Hangját bárhol ízlésedhez alakítva élvezheted a Bang & Olufsen Signature Soundnak köszönhetően. Rázással és koppintással vezérelhető okosfunkcióival egy mozdulattal elindíthatod/megállíthatod a zenét, és zeneszámot is válthatsz. Natúr színével mindenhez illik, páratlan hangját pedig akár 10 órán át élvezheted! Add át magad a természetes design és a tökéletes hangzás harmóniájának!

Ajánlott fogyasztói ár: 49 990 Ft