Ha már nincs több vezér, akit követhetsz, magadnak kell azzá válnod

Mély emberi értékekről, bátorságról, hűségről, igaz barátságról, önmagunkra ismerésről és hazatalálásról szól az Alfa (Alpha, hazai bemutató: március 1.), egy látványos, mozivászonért kiáltó, lélegzetelállítóan fényképezett nagyszabású film.

A sztori 20.000 évvel ezelőtt játszódik, de nem is lehetne aktuálisabb. Végre egy történet, amit mindenkinek látnia kell.

Te meddig vagy, hol vannak a határaid? Hogyan kerülhetünk egymáshoz közelebb, ha eltávolodtunk, vagy sosem lehettünk igazán közel? Mi van, ha az igaz ellenségedből lesz a legnagyobb szövetségesed? Ölsz-e az életedért? Hogyan érint meg a könyörület? Mitől vezér az Alfa? Kiből lehet Alfa?

Ez a film úgy mond sokat, hogy szinte alig beszélnek benne. Légy te is részese egy szövetség kiteljesedésének, amely megváltoztatta a világunkat! Film, az első barátságról, ami ember és hű társa a farkas (kutya őse) között született!

IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .