Ha már nincs több vezér, akit követhetsz, magadnak kell azzá válnod

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Mély emberi értékekről, bátorságról, hűségről, igaz barátságról, önmagunkra ismerésről és hazatalálásról szól az Alfa (Alpha, hazai bemutató: március 1.), egy látványos, mozivászonért kiáltó, lélegzetelállítóan fényképezett nagyszabású film.

A sztori 20.000 évvel ezelőtt játszódik, de nem is lehetne aktuálisabb. Végre egy történet, amit mindenkinek látnia kell.

Te meddig vagy, hol vannak a határaid? Hogyan kerülhetünk egymáshoz közelebb, ha eltávolodtunk, vagy sosem lehettünk igazán közel? Mi van, ha az igaz ellenségedből lesz a legnagyobb szövetségesed? Ölsz-e az életedért? Hogyan érint meg a könyörület? Mitől vezér az Alfa? Kiből lehet Alfa?

Ez a film úgy mond sokat, hogy szinte alig beszélnek benne. Légy te is részese egy szövetség kiteljesedésének, amely megváltoztatta a világunkat! Film, az első barátságról, ami ember és hű társa a farkas (kutya őse) között született!

IC Press

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .