A Fitbit bemutatja az Aria 2-t, a piacvezető pontosságú Wi-Fi okosmérleget

Ismerje meg, és kövesse nyomon általános egészségi állapotát! Könnyen beállítható és csatlakoztatható a Fitbit platformhoz.

A hordható okoseszközök piacán vezető Fitbit ma bemutatta a Fitbit Aria 2™ Wi-Fi Smart Scale okosmérleget, amelyet a még pontosabb mérés érdekében továbbfejlesztettek. Az okostelefonnal Bluetooth-on keresztül könnyen beállítható, segítségével nyomon követhetjük a testösszetételünket, beleértve a testsúlyt, testzsírszázalékot, száraz testtömeget és testtömegindexet. Az Aria 2 által mért adatokat a Fitbit alkalmazással szinkronizálva minden adat egy helyen megtalálható, könnyebben nyomon követhető a fejlődés, változás és az elért eredmény. Az Aria 2 már most előrendelhető, 2017 őszétől pedig az áruházakban is megjelenik majd.

Felhasználóink óriási sikereket érnek el alkalmazásunk, tevékenységkövetőnk és mérlegünk együttes használatával, az okosmérleget naponta használók 70%-a sikeresen fogyott az első hat hónapban” – jelentette ki Jon Oakes, a Fitbit termékigazgató-helyettese. „Az egyszerű beállítások és a továbbfejlesztett pontosság által az Aria 2 méltán foglalhat helyet a Fitbit piacvezető egészségügyi és fitnesztermékei között. Egy újabb eszköz, amellyel ellenőrizheted fejlődésedet, és amely képessé tesz a kitűzött célok elérésére.”

A maga nemében piacvezető pontosság, egyszerű beállítások, elegáns dizájn

A Fitbit Aria 2-t a még pontosabb mérés, felhasználóbarátabb kezelés és egyszerűbb beállítások jegyében tervezték újra, hogy még gyorsabban elindulhassunk az egészség útján!

  • Piacvezető pontosság: Még pontosabban mérhetjük testsúlyunkat, testösszetételünket, a Fitbit alkalmazásban megjelenített eredményekkel pedig nyomon követhetjük fejlődésünket: gyarapszik-e az izomtömeg, csökken-e a zsír, és hogy hosszú távon is jó eredményeket érünk-e el.
  • Gyors és zökkenőmentes beállítás: Okostelefonunk Bluetooth-ának segítségével gyorsan és könnyen beállítható, valamint még több Wi-Fi hálózattal kompatibilis. Statisztikai adatainkat automatikusan szinkronizálja, és azok megjelennek a Fitbit alkalmazásban.
  • Tökéletesített, modern dizájn: A készülék lenyűgözően fényes felületén és élénk kijelzőjén jól láthatók a statisztikák, a motiváció érdekében pedig most már személyre szabott ikonok és üdvözlések is elérhetők.
  • Több felhasználó támogatása: Az Aria 2 nyolc különböző felhasználót képes felismerni és megkülönböztetni, így nem kell aggódnunk, hogy családtagjaink vagy szobatársaink megpillantják statisztikáinkat: minden adatunk privát marad.

Kapjon átfogó, egységes képet az egészségéről a Fitbit segítségével!

Az Aria 2 egyik legnagyobb előnye, ami miatt érdemes vele mérnünk testsúlyunkat, hogy tökéletesen együttműködik minden egyéb Fitbit eszközzel, és az adatokat egy helyre, a Fitbit alkalmazásba menti. Így akadálytalanul láthatjuk tevékenységünk, testmozgásunk, alvásunk, szívverésünk, táplálkozásunk, testtömegünk és fejlődésünk adatait az eltelt idő függvényében. A Fitbit alkalmazás segítségével naplózhatjuk táplálkozásunkat is, a kalóriaadatok segítségével valós időben nézhetjük, hogy hány kalóriát égettünk el, és mennyit fogyasztunk, továbbá összevethetjük táplálkozásunkat és edzéseinket a testtömegadatok alakulásával, így ellenőrizhetjük, hogy a megfelelő ütemben haladunk-e a cél felé.

A Fitbit sokkal teljesebb képet ad az egészségi állapotról, ugyanis azt is megmutatja, hogy a mindennapi tevékenységek hogyan járulnak hozzá a végső adatokhoz, eredményekhez” – közölte Dr. David Katz, a Fitbit Tanácsadói testület Táplálkozási szakértője. „Így jobban láthatjuk az összefüggéseket, célzottabb fogyókúratervet alakíthatunk ki, és mélyebben megérthetjük a mérleg által mért statisztikák és az okosórán vagy karpánton megjelenő adatok közötti összefüggéseket, így hosszabb távú céljainkat is sikeresen elérhetjük.”

A Fitbit alkalmazás további személyre szabott útmutatásokkal, támogatással és tanácsokkal is ellát, hogy elérhessük céljainkat, és akadálytalanul haladhassunk az egészség útján:

  • Személyes célok beállítása: A rendszer kielemzi az adatokat, valamint az egészségügyi, illetve fitneszcélokat, majd azok alapján lépésről lépésre segít elérhető célkitűzéseket kialakítani. A Fitbit adatok azt mutatják, hogy a naponta mérlegelő és fogyási célokat beállító Aria felhasználók többsége már az első 3 hónapban fogyást tapasztal.i
  • Közösségi bátorítás: A Fitbit alkalmazás új közösségi felületén csatlakozhatunk a szintén az egészség útját járó személyekhez, és tippeket, bátorítást kaphatunk akár az egészséges táplálkozással, akár a testsúlykontrollal kapcsolatban (testsúly megtartása vagy csökkentése). Az alkalmazás jelvényekkel jutalmaz, ha elérjük a mérföldköveket, a Hírfolyamon pedig inspiráló pillanatokat oszt meg, vagy kihívást intéz hozzánk, barátainkhoz vagy családunkhoz a céljaink eléréséhez.
  • Irányított egészségügyi programok: Az új, idén nemsokára elérhető „Szokjunk le a cukorról!” (Kick Your Sugar Habit) program 4 hét alatt testreszabott útmutatással, egészséggel és fitnesszel kapcsolatos információkkal és oktatóeszközökkel segít mérsékelni a hozzáadott cukorfogyasztást, és egészséges táplálkozási szokásokat kialakítani.ii Jövő év folyamán pedig további fitnesz-, táplálkozási, wellness- és alvásprogramok kerülnek bevezetésre.

Más népszerű alkalmazások (Lose It!, MyFitnessPal stb.) adatait is szinkronizálhatjuk a Fitbit alkalmazással, így minden egészséggel és táplálkozással kapcsolatos adatunkat megtekinthetjük.

Árak és elérhetőség

A Fitbit Aria 2 fekete és fehér színben előrendelhető a Fitbit.com oldalon, ára 129,95 euró. Az Aria 2 2017 őszétől lesz elérhető világszerte az üzletekben.

Ezen a napon a Fitbit bejelentette a Fitbit Ionic és a Fitbit Flyer termékeit, valamint az új prémium útmutatási és tanácsadási szolgáltatását. A sajtóközlemények és képek itt megtekinthetők: www.fitbit.com/press