Fenyő Ünnep 2017 – 50 év varázslat

 

2017. december 27. | Papp László Sportaréna

Rock and roll történelmi pillanat, legendák Fenyő Miklós jubileumi koncertjén! 1995. szeptember 16-a után FenyőDolly és Szikora újra egy színpadon!

Nem kell tovább várnia a rajongóknak, 2017. december 27-én ismét láthatják Fenyő Miklóst Budapesten, a Sportarénában. Több mint 20 éve minden decemberben telt házas koncertjével búcsúztatja az óévet a hazai rock and roll koronázatlan királya.

A jubileumi Fenyő-ünnep idén nem egy szokványos évzáró buli, hanem valódi rock and roll varázslat lesz, mert hosszú idő óta ismét együtt áll színpadra Dolly, Szikora Róbert és Fenyő Miklós. A sztárvendégek fellépése mellett Miklós és csapata, a Fenyő Gyöngye zenekar, a Csacska Macska vokál és a Jampi Angyalok táncosai mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy aki eljön a koncertre, ismét egy nagyszerű élménnyel gazdagodjon.

látványos színpadkép, a hang- és vizuáltechnikai elemek sokasága tovább emeli az est fényét. 2017-ben igazán különleges hangulat vár mindenkit, az 50. jubileum alkalmából a Fenyő Ünnepen!

Fenyő nélkül nincs karácsony!