EZ MEG, MI A SZAR?! Nem a sugar daddyk a legvagyonosabbak

Ki ne hallott volna az elmúlt évek során arról a hazai sugar baby – sugar daddy társkereső oldalról, ahová tehetős úriemberek és fiatal, szépségükkel tisztában lévő lányok regisztrálnak párkeresés céljából. Külföldön már nem újdonság az ilyen jellegű társkereső oldalak működése, nálunk viszont még nincs két éve, hogy ez a modell felbukkant. Ezidáig senki sem nézte, hogy milyen vagyonok lehetnek a háttérben, hány milliós bankszámlától hívja magát valaki sugar daddynek. Egészen mostanáig, a Puncs.hu ugyanis készített egy belső kutatást, amiből meglepő eredményt kaptak és nem is az összeg miatt.

Az oldal belső adatain alapuló kutatás forrása a regisztráció során önbevallással megadott vagyon nagysága, ezért ezt kezelhetjük fenntartásokkal, de amint néhány sor múlva látni fogják, nem is ez a lényeg. A kutatásban az oldal több mint 15 ezer sugar daddy és közel 500 sugar mommy regisztrációkor megadott vagyonbevallását vizsgálta. Utóbbiak hasonló céllal keresnek társat, mint a daddyk, ők azok a tehetős, leginkább 40 év feletti hölgyek, akik fiatal, jóképű férfit szeretnének maguk mellett tudni.

A kutatás szerint a magyar sugar daddyk átlagvagyona 176 millió forint. Ez több mint a tízszerese egy átlagos magyar háztartás vagyonának a KSH Miből élünk című tanulmánya alapján, ami 2017-ben 15,6 millió Ft-ra becsülte az átlagos magyar háztartási vagyont. Az oldalon fent lévő sugar daddyk összvagyona közel 3000 milliárd Ft jelenleg (és a folyamatos regisztrációk miatt napról napra nő), ami elképzelhetetlenül nagy szám, csak összehasonlításképpen, ebből két évig lehetne finanszírozni a teljes magyar egészségügyet az idei költségvetési tervek alapján.

Az átlagos sugar daddy egyébként 40 év körüli, egyetemet végzett budapesti vállalkozó. Két nyelven beszél és éves jövedelme 10 millió Ft körül alakul.

A Puncs.hu annak ellenére, hogy a sugar daddykhez képest a sugar mommyk jóval kevesebben regisztráltak eddig az oldalra, megnézte az ő vagyoni helyzetüket is a bevallott adatok alapján. És itt jön a meglepetés, a sugar mommyk átlag vagyona 6 millióval meghaladja a sugar daddyk vagyonát is (182 millió Ft). Gondolták volna?

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .